Σε ευχαριστω Κωστα!!!!
Οντως δεν ειναι εγκλημα ο κλαδος (Ιατρικοι Επισκεπτες) αλλα ξερω εκ των εσω,δηλ.απο καποιον Ι.Ε. οτι μπονους,αμοιβες,δωρα σε καποιους Γιατρους διδονται κανονικοτατα και μαλιστα εννοητε "μαυρα"!!!
Εχω διαφωνησει αρκετες φορες μαζι του οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται ,ομως μου απανταει οτι δεν γινεται να μη δωσει "κινητρα"στο Γιατρο που επισκεπτεται,να προωθησει τα δικα του προϊοντα και οχι ανταγωνιστικων εταιρειων....."οσο ομορφα ματια και αν εχω!!!!"
Αρα,οι ιδιοι Ι.Ε. αισθανονται οτι λειτουργουν εναντι των ανταγωνιστων και οχι σε βαρος του πολιτη!!!!σωστο η λαθος???.....οταν γραφονται φαρμακα καταχραστικα,αβιαστα και εντελως ασκοπα,ειναι σε βαρος του πολιτη εστω και εμμεσα απο τον κρατικο προϋπολογισμο!!!!
Επισης κατι που δεν ηξερα ειναι οτι ο ελεγχος και η επιβεβαιωση οτι οντως ο γιατρος συνταγογραφει τα προϊοντα τους ερχεται απο το εξης:
Οταν καποιος φευγει απο την επισκεψη στον γιατρο του εχοντας στο χερι την συνταγογραφηση, εχει πιθανοτητες 80% να παει στο πρωτο φαρμακειο που θα βρει μπροστα του!!!!αρα τα γυρω απο το ιατρειο φαρμακεια ειναι σημεια αναφορας "καλης αποδοσης"της συνεργασιας!!!
Τωρα για το πως ελεγχονται τα φαρμακεια????.....απλα οι εταιρειες εχουν "προσβαση"στις κεντρικες φαρμακαποθηκες της περιοχης(σαν κυριοι προμηθευτες τους) και "βλεπουν"τα παντα!!!!
Δεν θελω να ΙΣΩΠΕΔΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!......ουτε οι γιατροι ουτε και οι ιατρικοι επισκεπτες,.......ομως υπαρχουν και καλα παιδια σε αυτη την κοινωνια αλλα υπαρχουν και κακα παιδια....
ΥΣ.ετυχε σε προσφατη επισκεψη σε γιατρο στο Παν.Νοσ.Λαρισας ,ενω ηταν η σειρα μας να μπουμε ,ενας Ι.Ε.να χτυπησει την πορτα του Γιατρου ,να ρωτησει εαν μπορει να μπει, γιατι ειδε εμας να περιμενουμε απο εξω και εντελως αβιαστα ο γιατρος του λεει δεν πειραζει μπες!!!!!
το αποτελεσμα??? +ενα μισαωρο να περιμενουμε ακομη!!!!αντε μπες τωρα και φωναζε!!!δεν το κανεις ομως....γιατι εχεις τα δικα σου θεματα που θελουν την επιλυση τους....και για να μην σας ανησυχω τζαμπα δεν ειχαμε τελικα τιποτα σοβαρο !!!!ευτυχως!!!!