Στη πιστα θα μαθεις και θα ευχαριστηθεις οσο τπτ αλλο με το Caterham(αναλογικη)
Στο δρομο πρεπει να εχεις το GTR(ψηφιακη) για να σε προστατευει απο λαθη, ατυχηματα,κακοτοπιες.
Στη πιστα θα μαθεις και θα ευχαριστηθεις οσο τπτ αλλο με το Caterham(αναλογικη)
Στο δρομο πρεπει να εχεις το GTR(ψηφιακη) για να σε προστατευει απο λαθη, ατυχηματα,κακοτοπιες.
Leonidas_E39 (12-12-10)
ετσι οπως θετεις το ''δημοψιφισμα'' ψιφιζω λευκο.
θελω ενα δυνατο αυτοκινητο για τις μετακινισεις εκτος Θεσσαλονικης(δε συχναζω στα μπουζουκια)
Θελω ενα i10 για τις εντος Θεσσαλονικης μετακινισεις .
Αν ειχα κι ενα caterham για τη πιστα θα ηταν ολα τελεια
Αν μιλάμε για διασκέδαση σε πίστα η σε ιδανική διαδρομή, και οχι για διαδρομή σπίτι δουλειά, super market, τότε ως γνήσιος αυτοκινητόσαυρος, υποστηρίζω τα Old fasion αυτοκίνητα.
Με τρελαίνουν τα παλιομοδίτικα της εποχής μου. Αυτά στα οποία ο οδηγός δεν χρειαζόταν να ξέρει Play station και Windows για να τα οδηγήσει.
Και αν βρωμάει και Castrol το καυσαέριο......![]()
Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον σκληροπυρηνικό της αγνής αίσθησης οδήγησης, ρίχνω ψήφο προτίμησης στην "αναλογική" με τό εξής απλό σκεπτικό : "αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε δεν μπορείς ούτε με 500". Το δανείζομαι από την υπογραφή συμφορουμίτη μας (bimmer-corfu) και με εκφράζει απόλυτα.
Αν δεν μπορώ να ξεζουμίσω το ε46 318, τι να το κάνω το ε92 Μ3 ...?![]()
εγω παλι θελω τα μπλιμπλικια μου ρε παιδια...
οχι τοσο για να με βοηθουν στις κακοτοπιες (οπως εγραψε ο ΑCEMAN)
Αλλα να...κουμπακια απο δω...φωτακια απο κει...με εξιταρουν!
οσον αφορα την φηφιακη αεροσυνοδο που λεει ο Νικολας...κ αυτην θα την ηθελα αρκει να χε κ mute πανω της...
περαν της πλακας!
δεν νομιζω οτι εχω την ικανατητα να ''υπερβαλλω'' με τα οποιοδηποτε αυτοκινητο , αν δεν εχει εγκατεστημενα τα ηλεκτρονικα του...
αρα ψηφιζω την φηφιακη λυση...(ποτε δεν ξεχνω ομως κ την αλλη...στα καρτ ας πουμε- οταν χωρουσα...)
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!