Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Immobilizer και κλειδια απο Ε46

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλ εαν το αυτοκ δεν έχει άδεια κυκλωφορείας δε μπορείς να βγάλεις αλλο κλειδί?

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε παιδια μη τρελαθουμε τωρα τι εγγυηση να παρω,μετατροπη γινεται και προσπαθεις να παντρεψεις ξενα μηχανικα και ηλεκτρικα μερη πανω στα δικα σου.Ξερω τι θα παθαινα απλα περιμενω να τελειωσει καποια στιγμη ο τυφωνας.Μου ειπαν για το κιτακι που περιλαμβανει καινουργιο κουτακι immobilizer,κλειδια και αφαλους μαζι με προγραμματισμο στα 700 ευρω.
    μια χαρά τιμή είναι να φανταστείς ότι άμα κάνεις ένα αντίκλειδί με immob σε κλειδαρα θέλει 60ευρώ

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μετα σαν πιο φθηνη λυση, ειναι να βρεις κλειδια-κλειδαριες-immobilizer & εγκεφαλο κομπλε απο μεταχειρισμενο.. Ετσι θα γλυτωσεις τον προγραμματισμο και καποια χρηματα απο το να παρεις το κιτ των 700..

Ψαξε για μεταχειρο και αν βρεις κατι γυρω στα 300-350 χτυπα τα.. (ebay παιζουν) Αλλιως τα καινουργια ειναι μονοδρομος.. Σχετικα λογικα ακουγονται παντως τα 700..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

με το υπαρχον κλειδι παιρνει μπροστα κατευθειαν?

παντως τοσα εδωσα κι εγω πριν απο 2 εβδομαδες περιπου.στο δικο μου ομως ηθελε αρκετες μιζιες για να παρει μπροστα μετα την μετατροπη,αφου στο παλιο μοτερ δεν ειχα immobilazer.

Rides
    1

Προεπιλογή

να ρωτησω κατι?το να στειλεις το κλειδι και το ιμομπιλιζερ πισω και να σου στειλουν το κανονικο δεν παιζει?

Rides
    1

Προεπιλογή

με τους αισθητήρες του ABS που είπες επειδή το έχω περάσει και εγώ με τou 330 πισω

Άν έβαλες πίσω άκρα μαζί με φρένα απο 330 θέλει και άλλους αισθητήρες ABS δεν πρόκειτα να δουλέψει με τους παλιούς αισθητήρες..

όλα τα Ε46 απο 316-Μ3 φοράνε ίδιο αισθητήρα εκτός απο 325xi 330i/ci 330d/cd (1999-2006)

7. The Following User Says Thank You to 320d For This Useful Post:

Kostas_1 (12-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προς το παρον εχω το κλειδι του 330 που το προγραμματησα να ανοιγει και τις κλειδαριες μου απο τα κουμπια του.Απλα εχω μονο ενα και αν μεινω απο μπαταρια πραγμα καθολου απιθανο(η μπαταρια παρακαλω ειναι απο το 2001)με αυτα τα κρυα και το ζορι που εχει φαει δεν θα μπορω να το ξεκλειδωσω με τον παραδοσιακο τροπο.Οποτε μαλλον πρεπει να κουβαλαω και ενα παλιο.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν είναι μόνο αυτό για τ μπαταρια που λες μπορεί κάποια στιγμή απο φθορά του κλειδιού να μην περνεί ούτε μπροστά το χω πάθει μια φορά σε ένα φορντ του 97 μοντέλο με imm και αυτό με μόλις 100χιλ km που είχα, επείγοντος θες το σετάκι καλά είναι να βρεις όπως είπαν οι πιο πάνω ένα μτχ που θα ναι σε καλή τιμή

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το αμαξι εξακολουθει να ειναι παρατειμενο σε καποιον τσορβα στον αγ.στεφανο.Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει και εγω ειμαι στο 8ο εγκεφαλικο.Η απαντηση απο τα δικα μου ξεφτερια μηχανικους ειναι η κλασσικη"το ψαχνει".Τωρα τι ψαχνει εδω και 2 βδομαδες ειναι αγνωστο,τη πρωτη μαλιστα καθοταν και το κοιταγε γιατι δεν ηξερε τι θα γινει με τα κλειδια λες και αλλα θεματα δεν ειχε το αμαξι για να λυσει,τελος παντων υπομονη μπας και λυξει αυτη τη βδομαδα το σιριαλ

Rides
    1

Προεπιλογή

Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει
    Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Ειχε το αμαξι απο πριν τη μετατροπη ή οχι?
    Περασανε ολη τη πλεξουδα?
    ο εγκεφαλος απο τι ειναι? Το software?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP