Δηλ εαν το αυτοκ δεν έχει άδεια κυκλωφορείας δε μπορείς να βγάλεις αλλο κλειδί?
Δηλ εαν το αυτοκ δεν έχει άδεια κυκλωφορείας δε μπορείς να βγάλεις αλλο κλειδί?
Μετα σαν πιο φθηνη λυση, ειναι να βρεις κλειδια-κλειδαριες-immobilizer & εγκεφαλο κομπλε απο μεταχειρισμενο.. Ετσι θα γλυτωσεις τον προγραμματισμο και καποια χρηματα απο το να παρεις το κιτ των 700..
Ψαξε για μεταχειρο και αν βρεις κατι γυρω στα 300-350 χτυπα τα.. (ebay παιζουν) Αλλιως τα καινουργια ειναι μονοδρομος.. Σχετικα λογικα ακουγονται παντως τα 700..
ΧΙΟΣ-CHIOS
με το υπαρχον κλειδι παιρνει μπροστα κατευθειαν?
παντως τοσα εδωσα κι εγω πριν απο 2 εβδομαδες περιπου.στο δικο μου ομως ηθελε αρκετες μιζιες για να παρει μπροστα μετα την μετατροπη,αφου στο παλιο μοτερ δεν ειχα immobilazer.
να ρωτησω κατι?το να στειλεις το κλειδι και το ιμομπιλιζερ πισω και να σου στειλουν το κανονικο δεν παιζει?
με τους αισθητήρες του ABS που είπες επειδή το έχω περάσει και εγώ με τou 330 πισω
Άν έβαλες πίσω άκρα μαζί με φρένα απο 330 θέλει και άλλους αισθητήρες ABS δεν πρόκειτα να δουλέψει με τους παλιούς αισθητήρες..
όλα τα Ε46 απο 316-Μ3 φοράνε ίδιο αισθητήρα εκτός απο 325xi 330i/ci 330d/cd (1999-2006)
Kostas_1 (12-12-10)
Προς το παρον εχω το κλειδι του 330 που το προγραμματησα να ανοιγει και τις κλειδαριες μου απο τα κουμπια του.Απλα εχω μονο ενα και αν μεινω απο μπαταρια πραγμα καθολου απιθανο(η μπαταρια παρακαλω ειναι απο το 2001)με αυτα τα κρυα και το ζορι που εχει φαει δεν θα μπορω να το ξεκλειδωσω με τον παραδοσιακο τροπο.Οποτε μαλλον πρεπει να κουβαλαω και ενα παλιο.
Δεν είναι μόνο αυτό για τ μπαταρια που λες μπορεί κάποια στιγμή απο φθορά του κλειδιού να μην περνεί ούτε μπροστά το χω πάθει μια φορά σε ένα φορντ του 97 μοντέλο με imm και αυτό με μόλις 100χιλ km που είχα, επείγοντος θες το σετάκι καλά είναι να βρεις όπως είπαν οι πιο πάνω ένα μτχ που θα ναι σε καλή τιμή
Το αμαξι εξακολουθει να ειναι παρατειμενο σε καποιον τσορβα στον αγ.στεφανο.Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει και εγω ειμαι στο 8ο εγκεφαλικο.Η απαντηση απο τα δικα μου ξεφτερια μηχανικους ειναι η κλασσικη"το ψαχνει".Τωρα τι ψαχνει εδω και 2 βδομαδες ειναι αγνωστο,τη πρωτη μαλιστα καθοταν και το κοιταγε γιατι δεν ηξερε τι θα γινει με τα κλειδια λες και αλλα θεματα δεν ειχε το αμαξι για να λυσει,τελος παντων υπομονη μπας και λυξει αυτη τη βδομαδα το σιριαλ
Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Ειχε το αμαξι απο πριν τη μετατροπη ή οχι?Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει
Περασανε ολη τη πλεξουδα?
ο εγκεφαλος απο τι ειναι? Το software?