-
Συγχαρητηρια Νικολα σε εσενα,στη γυναικα σου,αλλα και στη κορη σου!!!Οποιες κ να'ναι οι δυσκολιες ο καθε γονεας πρεπει να ωθει τα παιδια του στον αθλητισμο!!!Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ασχολειται καποιος με τον αθλητισμο απο μικρος,το παιδι ετσι δημιουργει σωστο χαρακτηρα,αποκτα πολυ καλη ψυχολογια-δυναμη,αποκτα ιδανικα κ αρχες που θα το βοηθησουν στη ζωη του να αντιμετωπισει καινουργιες δυσκολιες τοσο στη καθημερινοτητα οσο κ στη μελλοντικη ζωη,κ το βασικοτερο οτι δεν θα οδηγηθει ευκολα σε "λαθους δρομους" απο οποιονδηποτε παραγοντα!Εγω λογω της δουλειας μου βλεπω καθημερινα,τοσα νεα παιδια αλλα κ μεγαλυτερους σε ηλικια να καταστρεφονται,κ κυριολεκτικα κ μεταφορικα,επειδη δεν ειχαν αποκτησει,δεν ειχαν ποτε μεσα τους,εστω κ για λιγο,την παιδεια του υγιη αθλητισμου,ειναι κριμα...
Εγω ξεκινησα με κολυμβηση κ πολεμικες τεχνες στην 1η δημοτικου,μετα εβαλα κ στιβο για 5 χρονια στο προγραμμα κ μεχρι τα 19 συνεχισα με πολεμικες τεχνες,οπου κ σταματησα να ασχολουμαι εντατικα για τον εαυτο μου...
Τωρα θελω παλι να ξεκινησω,να ξαναβρω τους παλιους μου ρυθμους,για να νιωσω παλι ο πως ημουν τοτε,γιατι μου εχει λειψει(οχι οτι δεν ειμαι καλα,μην παεξηγηθουμε κιολας
)
Νικολα,συνεχιστε αυτη την προσπαθεια,για να κανετε ενα μεγαλο καλο στα παιδια σας!!!
Ι donut understeer...
-
The Following 2 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:
bomberman 3.28 (12-12-10), NickE60 (10-12-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP