Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 48

Θέμα: Αθλητισμός - Παιδί ...και συναισθήματα γονέων

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια κι από μένα Νικόλα. Να είναι πάντα γερά και να έχουν επιτυχίες στην ζωή τους.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

NickE60 (11-10-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..........καπου στο νετ πηρε το ματι μου ενα νεο σαιτ Audifans.gr θυγατρικη του vespafans ............καλοριζικο mister ......... τελικα νομιζω οτι το vespa ειναι πολυ διαπλεκομενο φορουμ (Νικολα χιλια σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ειναι προκλητικος).
    ναι ναι, ειναι δηθεν για βεσπα αλλα απο μεσα κρυβονται τα αουντι!
    χαχαχααχχαχα

Rides
    0

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο εχω μια ερωτηση:

Εισαι ευχαριστημενος απο προπονητη, συμμετοχη της κορης σου στους αγωνες κλπ.

Γιατι εμενα μου εχουν μεινει αρνητικες εντυπωσεις απο το ποδοσφαιρικο τμημα στου Παπαγου. Δεν εβαζαν το γυιο μου με τιποτε να παιζει. Και τον πηρα μετά και πηγε στην ακαδημια του Παναθηναικου (ξερω ντροπη μου ως Ολυμπιακος) και τρελαθηκαν. Επαιζε σεντερφορ συνεχεια. Ασχετα που μετα απο 3 χρονια (στα 15 του) διεκοψε γιατι επαθε μηνισκο....

Αν το εφερνες το παιδι στον ΠΑΟΚ τωρα ηδη θα ειχε διεθνη καριερα.

(στα μαχαιρωματα και το ΝΤΟΥ με καδρονι -ολυμπιακο αθλημα στην Τουμπα αυτο)

5. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (11-10-10)

Rides
    3

Προεπιλογή

Νικο μου μπραβο για τα παιδακια σου,να ξερεις οτι ο αθλητισμος ειναι το καλυτερο και σε κανει υγειη και σωματικα και ψυχικα

7. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

NickE60 (11-10-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....Ανυπομονω να ζησω και γω τετοιες στιγμες
    Δημήτρη μου ....είμαι σίγουρος φίλε!

Rides
    1

Προεπιλογή

Νικολή και γω εύχομαι τα καλύτερα...

και ένα σχόλιο περι ποδοσφαίρου:
    όταν έμενα γουδί έπαιρνα τον μικρό(από 40 ημερών μέχρι 3 χρονών) και πηγαίναμε στο πάρκο όπου υπάρχει και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Τα πρωινά του Σαββάτου διεξάγονταν αγώνες των κατηγοριών από 7 έως 16 (περίπου).

Το τι ακούγανε τα αυτιά μου από γονείς δεν μπορώ να περιγράψω,τι βωμολοχίες, τι φανατισμός,απειλούσαν τα κοράκια με λιντσάρισμα ,παράπονα στους προπονητές ,έπεσα από τα σύννεφα...(πήρα άρον άρον τον μικρό και πήγαμε αλλού γιατί δεν ήθελα να δει βίαιες συμπεριφορές και να ακούει βρισίδια)

Σαν συμπέρασμα θέλω να πω ότι, ειδικά ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει γίνει ιδιαίτερα ευάλωτος και έχει ποτιστεί με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.

Προσωπικά δεν θα επιδιώξω να κατευθύνω το παιδί μου σε αυτό το χώρο.
    Θα μου πείτε ότι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο εκεί..

και κάτι τελευταίο,
    έχετε παρατηρήσει διαφορές ως προς την παιδεία,ήθος, συμπεριφορά ακόμα και μόρφωση μεταξύ ποδοσφαιριστών και άλλων αθλητών π.χ του μπάσκετ ,βόλλευ ,κολύμβησης , τυχαίο;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

10. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Ptboul (10-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικολή και γω εύχομαι τα καλύτερα...

και ένα σχόλιο περι ποδοσφαίρου:
    όταν έμενα γουδί έπαιρνα τον μικρό(από 40 ημερών μέχρι 3 χρονών) και πηγαίναμε στο πάρκο όπου υπάρχει και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Τα πρωινά του Σαββάτου διεξάγονταν αγώνες των κατηγοριών από 7 έως 16 (περίπου).

Το τι ακούγανε τα αυτιά μου από γονείς δεν μπορώ να περιγράψω,τι βωμολοχίες, τι φανατισμός,απειλούσαν τα κοράκια με λιντσάρισμα ,παράπονα στους προπονητές ,έπεσα από τα σύννεφα...(πήρα άρον άρον τον μικρό και πήγαμε αλλού γιατί δεν ήθελα να δει βίαιες συμπεριφορές και να ακούει βρισίδια)

Σαν συμπέρασμα θέλω να πω ότι, ειδικά ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει γίνει ιδιαίτερα ευάλωτος και έχει ποτιστεί με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας.

Προσωπικά δεν θα επιδιώξω να κατευθύνω το παιδί μου σε αυτό το χώρο.
    Θα μου πείτε ότι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο εκεί..

και κάτι τελευταίο,
    έχετε παρατηρήσει διαφορές ως προς την παιδεία,ήθος, συμπεριφορά ακόμα και μόρφωση μεταξύ ποδοσφαιριστών και άλλων αθλητών π.χ του μπάσκετ ,βόλλευ ,κολύμβησης , τυχαίο;

Σ΄ευχαριστώ Πάνο

Αν και σπάνιο φαινόμενο, το έχω συναντήσει και αυτό ..ο μικρός έχει παίξει άπειρους αγώνες σε αυτό το γήπεδο που λες και κάποιοι γονείς παιδιών της τοπικής ομάδας είχαν πάει κοντά στα σύρματα και έβριζαν τα δικά μας!!! ..κοντέψαμε να πιαστούμε στα χέρια... οι περισσότεροι ήταν μετανάστες από τα Βόρεια you know.... όλα είναι θέμα παιδείας!!! Κι εμείς έχουμε παιδάκια μεταναστών στην ομάδα και με ταλέντο.. οι γονείς τους όμως είναι κύριοι, τουλάχιστον στην εξέδρα. Οι καλοί προπονητές μαθαίνουν τα παιδιά να κλείνουν τ' αυτιά τους, απαγορεύουν τις βρισιές, απαγορεύουν στους γονείς να προκαλούν εντάσεις, ακόμα σταματούν το παιχνίδι και απαιτούν από το διαιτητή να τους αποβάλλει απ' την εξέδρα (έχει το δικαίωμα).

Δεν είναι και λόγος όμως να μην παίξει ένα παιδί ποδόσφαιρο.... μην ξεχνάς τι ακουει το παιδί απ' τις εξέρδες όταν βλέπει ενα ματς στην τηλεόραση, ποδόσφαιρο, μπασκετ, βολευ... δυστυχώς είναι αναποφευκτο... δεν ζούμε και στον παράδεισο...

12. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (12-10-10)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπράβο στην κορούλα σου για την προσπάθειά της να διακριθεί,μπράβο στον
    πιτσιρικά που στέκεται επάξια σε μεγαλύτερες απο αυτόν ηλικίες αλλα και ενα μεγάλο
    μπράβο σε εσένα και την γυναίκα σου που με τις τόσες δυσκολίες και εμπόδια
    αλλα και με την τόση αγανάκτηση που έχεις τελευταία (φαινεται απο κάποια πόστ....)
    τα σπρώχνετε στον αθλητισμό και αγωνίζεστε και εσείς μαζί τους !!!

14. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

NickE60 (12-10-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχθές έζησα και γω στιγμές μοναδικές.

Εδώ και ένα 2-μηνο, ο 6 ετών γιος μου έχει ξεκινήσει μπάσκετ. Μέχρι πριν δύο εβδομάδες, δε μπορούσε να φτάσει τη μπάλα ούτε στη μέση της μπασκέτας. Τη περασμένη βδομάδα άρχισε να τη πετάει όλο και πιο ψηλά, μέχρι που κάνα-δυο φορές χτύπησε το στεφάνι. Χτες βράδυ, έβαλε τα πρώτα δύο του καλάθια...σχεδόν απανωτά.

Αυτές είναι εμπειρίες, που αξίζουν όσο τίποτε άλλο στη ζωή ενός γονιού. Εύχομαι να τις ζήσετε και σεις.

16. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (10-12-10), NickE60 (10-12-10), nikos-Mpacket (10-12-10), Ptboul (10-12-10)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συγχαρητηρια Νικολα σε εσενα,στη γυναικα σου,αλλα και στη κορη σου!!!Οποιες κ να'ναι οι δυσκολιες ο καθε γονεας πρεπει να ωθει τα παιδια του στον αθλητισμο!!!Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ασχολειται καποιος με τον αθλητισμο απο μικρος,το παιδι ετσι δημιουργει σωστο χαρακτηρα,αποκτα πολυ καλη ψυχολογια-δυναμη,αποκτα ιδανικα κ αρχες που θα το βοηθησουν στη ζωη του να αντιμετωπισει καινουργιες δυσκολιες τοσο στη καθημερινοτητα οσο κ στη μελλοντικη ζωη,κ το βασικοτερο οτι δεν θα οδηγηθει ευκολα σε "λαθους δρομους" απο οποιονδηποτε παραγοντα!Εγω λογω της δουλειας μου βλεπω καθημερινα,τοσα νεα παιδια αλλα κ μεγαλυτερους σε ηλικια να καταστρεφονται,κ κυριολεκτικα κ μεταφορικα,επειδη δεν ειχαν αποκτησει,δεν ειχαν ποτε μεσα τους,εστω κ για λιγο,την παιδεια του υγιη αθλητισμου,ειναι κριμα...
    Εγω ξεκινησα με κολυμβηση κ πολεμικες τεχνες στην 1η δημοτικου,μετα εβαλα κ στιβο για 5 χρονια στο προγραμμα κ μεχρι τα 19 συνεχισα με πολεμικες τεχνες,οπου κ σταματησα να ασχολουμαι εντατικα για τον εαυτο μου...
    Τωρα θελω παλι να ξεκινησω,να ξαναβρω τους παλιους μου ρυθμους,για να νιωσω παλι ο πως ημουν τοτε,γιατι μου εχει λειψει(οχι οτι δεν ειμαι καλα,μην παεξηγηθουμε κιολας)
    Νικολα,συνεχιστε αυτη την προσπαθεια,για να κανετε ενα μεγαλο καλο στα παιδια σας!!!
    Ι donut understeer...

18. The Following 2 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

bomberman 3.28 (12-12-10), NickE60 (10-12-10)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP