www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Εμενα παντως που τα εχουνε παιξει εντελως οι μπαταριες απο τα χειριστηρια,δεν αναβουν καθολου...
Ι donut understeer...
Τελικά την επισκευή-αντικατασταση μπαταριας την έκανα μόνος .
Τηλεφώνησα στο Δήσιο (κατάστημα με μπαταρίες ) έδωσα τον κωδικό της γνήσιας μπαταρίας απο το ps3 move controller και μου είπαν τον αντίστοιχο της δική τους μπαταρίας οπου και έκανα τη παραγγελία . 16.5¤ η μια + 5 η αποστολή με κούριερ .
Googlαρα ps3 move controller change battery και βρήκα οδηγίες στο YouTube .
Όμως η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απο αυτή που περιγράφουν .
Με ένα μικρό σταυροκατσάβιδο ξεβιδώνεις τις 4 πίσω βίδες και χωρίς αλλα ξεβιδώματα απλά με ένα μικρό ίσιο κατσαβίδι βγάζεις την παλαιά μπαταρία αφού σπρώξεις το φυσάκι πρός τα έξω και με το ίδιο ίσιο κατσαβίδι σπρώχνεις το φυσάκι πρός τα μέσα και τέλος !!! Η μαμά μπαταρία έχει ένα σαν αυτοκόλλητο μαύρο λάστιχο πλατύ το οποίο περιβάλει τη μπαταρία απο πάνω ως κάτω (το εχει σαν σφήνα ) καλό είναι να τοποθετηθεί και αυτό .
Βιδώνεις ξανά προσεκτικά και τέλος
ΥΓ. Στις φωτό η μπαταρία που απεικονίζεται ειναι η γνήσια και στο κουτί ήταν αυτή που αγόρασα και ο κωδικός ειναι αυτός της φωτό.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Bazil Van Sinner (18-11-13), deepBLUE (17-11-13), Eleni (18-11-13), nikos1400 (18-11-13), Vasilis (17-11-13)
αντε παλι...
δε διαβαζει του ps3 τα παιχνιδια;;!!;;!!
σημερα ειδα οτι θα σταματησει και το online υλικο για το γκραν τουρισμο 5...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μεγαλη μαλακια αυτο με τα παιχνιδια. Καθε φορα το ιδιο βιολι.
Θα βρεθει καποιος τροπος να παιξουν ή πρεπει να τα σπρωξουμε?
![]()
deepBLUE (18-11-13)
Απο το PS4 δεν μπορείς να μπείς ακόμα στο PlaystationStore (για Ευρώπη μιλάμε), όμως στην Αμερική που ξεκίνησαν οι πωλήσεις προχθές (1 μύριο κονσόλες σε 24 ώρες) το εκεί PlaystationStore σου δίνει την ευκαιρία κάποια παιχνίδια του PS3 να τα "αναβαθμίσεις" για να παίζουν στο PS4 έναντι αμοιβής περίπου 10 δολαρίων αν θυμάμαι καλά.
Δεν ξέρω ακόμα τί θα γίνει με το GranTurismo 6 (με την συμβατότητά του μεταξύ PS3 & PS4) το οποίο αναμένεται στις αρχές Δεκεμβρίου και είναι σίγουρο πλέον οτι θα παίζει στο PS3.
Πάντως σαν υπολογιστική ισχύς το PS4 είναι σοβαρό εργαλείο.
Βέβαια και το νέο X-Box μαθαίνω οτι θα είναι πολύ δυνατό.
Bazil Van Sinner (18-11-13), Leonidas_E39 (18-11-13), nikos1400 (18-11-13)
Ναι ειναι σοβαρο εργαλειο αλλα τι να το κανεις..
Υποτιθεται οτι θα παρεις το PS4 και θα διωξεις το 3. Και για το τσαμπα χωρο που θα πιανει (ποιος θα ξαναασχοληθει μαζι του) και για να μειωσεις λιγο τη χασουρα.
Αυτη τη στιγμη μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 4 παιχνιδια που εχω παρει το τελευταιο καιρο + το GT6 το Δεκεμβρη.. 350¤ σε παιχνιδια? Για να μεινουν στην αποθηκη?
Ή πρεπει να βγει "κατι" να παιζει και τα παιχνιδια του 3, ή να αρχισεις να πουλας κονσολα και παιχνιδια για να μη σου μεινουν στο ραφι.
Η αναβαθμιση των 10$ δεν ειναι ασχημη.
Σε ενα 6μηνο ολα θα χουν ρολλαρει οπως πρεπει.Αυτα ειναι τωρα τα χαζα
των αμερικανων και των ασιατων,οχ ιπως δεν θα το θελα τωρα και γω
αλλα δεν εβγαλα κανα κερατο που το 3 το πηρα 1χρονο μετα
Εκτος αυτου η χακεραδες περιμεναν να βγει στην αγορα για "παιξουν"
πανω του,δωστε τους λιγο χρονο...
Και το XBOX ειναι φοβερη κονσολα και εχω την εντυπωση πως στην ευρωπη
εχει μεγαλυτερες πωλησεις απο το PS.
Τεσπα το σωστο play room για μενα πρεπει να τα χει οοοολα
![]()
Nick bmwlover (18-11-13), pilot (19-11-13)