Σημερα, σε ενα γρηγορο παενελα Λαρισα, το εκανα !!! Ναι, εσπασα την παρθενια, ειναι γεγονος.
Τελικα, ειναι πανευκολο, απαιτει λιγη δυναμη, δε σου λεει κανεις τπτ, αλλα καταγραφουν τις πινακιδες σε χαρτι και βαραει μια σειρηνα.
Προσωπικα, δεν ειμαι ακριβως κατα των διοδιων. Τα εχω παρει ομως επειδη εχουν αυξηθει τρομακτικα και σε κοστος αλλα και σε πληθος. Τα εχω παρει ακομη περισσοτερο, που το κοστος για τις μοτο ειναι εξωφρενικα μεγαλο, σε σχεση με των αυτοκινητων.
ΑΝ ειχαν μεινει σε πληθος οσα ηταν πριν 5-6 χρονια και υπηρχε μονο μια μικρη αυξηση στο κοστος τους, δε θα διαμαρτυρομουνα. Ισως επειδη τα ειχα συνηθισει και τα θεωρουσα δεδομενα αλλα και επειδη βλεπω οτι γινεται συντηρηση των εθνικων οδων που περιλαμβανονται εντως των οριων των διοδιων.
Επισης, πιστευω οτι το κοστος για τις μοτο θα επρεπε να ειναι το 25% τους κοστους των καρων και οχι το 75-80% που ειναι τωρα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.