-
Εκτός από το Ε 46 εδώ και μια 10ετία στο σπίτι υπάρχει και ένα jimny. Είναι το τρίτο κατά σειρά που έχω αφού το πρώτο το πουλησα για να πάρω το καινούριο .Δυστυχώς πριν καλά καλά περάσει ο 1ος χρόνος το έχασα σε ένα ατύχημα σοβαρότατο !Αμέσως πήρα άλλο, αυτό για να κατανοηθεί πόσο ευχαριστημένος είμαι . Για μένα δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο , είναι εργαλείο . Μένω σε χωριό ορεινό και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τσάι έχω ποτίσει τους χειμώνες ανεβαίνοντας στο χιονοδρομικό ή κινούμενος σε δρόμους χιονισμένους . Το Χ3 , Τι Χ5 . πόρσε σαγιεν και τα συναφή !!Εννοείτε ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο σαν το jimny δεν το παίρνεις για να κάνεις μακρινά ταξίδια , να απαιτείς ρεπριζ και τελικές . Έχει άλλη φιλοσοφία η επιλογή του .Νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σε όσους ξέρουν την τετρακίνηση (αφού είναι επιλεκτική στο jimny )και τη χρήση της . Πολλοί νομίζουν ότι αν έχουν 4χ4 πάνε παντού και πάντα .Είναι άδικο να το κρίνουμε με κριτήρια που χρησιμοποιούνται π.χ σε μια 3αρα .θα ήταν λογικό να τεστάρουμε μια 318 με κριτήρια που θα χρησιμοποιούσαμε σε ένα ημιφορτηγάκι ;Είναι τίμιο .σκληροτράχηλο ,και ίσως ένα από τα καλύτερα off road .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-12-10 στις 21:15
Αιτία: :)
-
The Following 2 Users Say Thank You to ΠΟΝΤΙΟΣ For This Useful Post:
nikos1400 (02-01-11), TSAF (31-01-13)
-
Nα αυτοδιορθωθώ(λόγω επαγγέλματος !!). Στο προηγούμενο κείμενο έγραψα το πέρνεις λάθος . Γράφεται με αι παίρνεις .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-12-10 στις 21:15
Αιτία: ok done
-
The Following User Says Thank You to ΠΟΝΤΙΟΣ For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ