Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Αν πχ θέλεις ένα απλό navi και δε σε πειράζει να έχεις μια κουμούτσα πάνω στο ταμπλό, μπορείς να καθαρίσεις με καμιά κατοστή ευρώ και είσαι μια χαρά. Αν θέλεις να βάλεις το εργοστασιακό της bmw και να έχεις και tv κτλ μπορείς να δώσεις 3χιλιάρικα να αισθάνεσαι μέγαςΕμείς κάναμε κάτι ενδιάμεσο, εμένα συνολικά μαζί με ψηφιακό αποκωδικοποιητή tv και εγκατάσταση μου κόστισε 900ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 2 φίλτρων που έπρεπε να βάλω γιατί είχα πολύ ενοχλητικό θόρυβο όταν ήταν η ένταση χαμηλά (ένα διαρκές ζζζζζζζζ).
Με αυτά τα λεφτά έχω dvd, USB, i-phone, bluetooth, mp3 player, 3 προγράμματα navi που μπορώ να αλλάζω χάρτες με σχετική ευκολία, ψηφιακή τηλεόραση, και ικανοποιητικό ήχο.
Αν όμως έχεις θέμα με τον ήχο να το ψάξεις καλά, έχει θεματάκια. Με το harman kardon δε συνεργάζεται καλά, αλλά έχει εξόδους για ενισχυτές κτλ οπότε μπορεί να υπάρχουν λύσεις με εξωτερικό ενισχυτή.
Επίσης μου την έσπασε λίγο που αχρηστεύθηκε η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσχρηστη έτσι κι αλλιώς, ούτε να τη σπρώξω δεν έχω ασχοληθεί.
Παιδια κανα update στο software εχει βγει για τα μηχανακια?
Εγω ειμαι ψιλοευχαριστημένος, αντιμετωπιζω καποια θεματα με το software θελω να πιστευω, οπως π.χ ενω γυρναω το κλειδι και αναβει το μηχανημα βαζω μπροστα το αυτοκινητο και σβηνει η οθονη. Μετα πρεπει να πατησω το on/off για να ανοιξει,επισης ενεργοποιει το beep των πληκτρων μερικες φορες ενω το εχω απενεργοποιησει, και μου εχουν κανει παραπονα οτι με το bluetooth με ακουνε βαθια ή με θορυβο.αυτα....
Dathanaso (06-12-10)
Για τα αλλα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου εχουν τυχει.
Για το bold προβλημα ομως, βεβαιωσου οτι εχεις σε καλη θεση το μικροφωνο και οτι το εχεις βάλει στο σωστο βύσμα απο πισω.
Μην ξεγελιεσαι. Και σε ασχετη θέση να το βάλεις θα σε ακουν. Η οθόνη εχει ενσωματομένο μικρόφωνο επανω(διπλα απο τον αριστερο περιστροφικο διακόπτη).
Μονο που αυτο ειναι μικρο και παρατηρούνται τα κρουσματα που περιγράφεις...
ΠΑΘΩΝ!!!
Γιάννη αυτό το κάνει απ΄ότι έμαθα για ασφάλεια του μηχανήματος λόγω οθόνης γιατί όταν το ξεκινάς το αμάξι παίρνει κάτι volt παραπάνω για να μην καεί. Το κανονικό είναι πριν σβήσουμε τον κινητήρα πρέπει να κλίνουμε το οποιοδήποτε μηχάνημα και να το ανοίγουμε αφού βάλουμε μπροστά τον κινητήρα. Αυτό είναι το κανονικό αλλά εμείς ποτέ δεν το κάνουμε, για ευκολία μας. Τώρα θα το συνηθείσουμαι.
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Μπααα εμενα λεβεντες δεν κανει τιποτα δουλευει οπως δουλευε απο την πρωτη μερα δεν εχω καποιο θεμα προς το παρων![]()