Σελίδα 100 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 50909899100101102110 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 991 έως 1.000 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnnye46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...
    εγω το εχω φιλε μου 7 μηνες τωρα και εντυπωσεις μονο θετικες.για μενα προσωπικα δεν μετανοιωσα ουτε μια φορα για τα ευρω που εδωσα.

Rides
    0

Προεπιλογή

δηλαδη ο ηχος του πως ειναι ρε παιδια ?? με εχετε βαλει σε σκεψεις με το θεμα του ηχου . εγω τςρα εχω μια pioneer οθονη κ γουφερ με ενισχυτη πανω , αν βαλω αυτην δλδ δεν θα με καλυψει σε θεμα ηχου???
    ο ηχος του ειναι μια χαρα.μην περιμενουμε πολλα πραγματα απο τα εργοστασιακα ηχεια και χωρις καν να υπαρχει ενισχυτης.αλλωστε το εργοστασιακο ειχε καλυτερο ηχο????ανοιξτε το εκουαλαιζερ βαλτε στο on το loudness και θα δειτε ηδη μια διαφορα.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα ρε παιδια αξιζει η οχι η αγορα του εν λογω μηχανηματος γιατι το σκεφτομαι αλλα δεν τα εχω για πεταμα κ φοβαμαι απο αυτα που λετε ...
    Μια χαρα ειναι το μηχανημα για τα λεφτα του,πολυ καλο, να μην λεμε τα ιδια συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες (gant-tsagio-bmwologos)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως είπαν και τα άλλα παιδιά, εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Αν πχ θέλεις ένα απλό navi και δε σε πειράζει να έχεις μια κουμούτσα πάνω στο ταμπλό, μπορείς να καθαρίσεις με καμιά κατοστή ευρώ και είσαι μια χαρά. Αν θέλεις να βάλεις το εργοστασιακό της bmw και να έχεις και tv κτλ μπορείς να δώσεις 3χιλιάρικα να αισθάνεσαι μέγας Εμείς κάναμε κάτι ενδιάμεσο, εμένα συνολικά μαζί με ψηφιακό αποκωδικοποιητή tv και εγκατάσταση μου κόστισε 900ευρώ, συμπεριλαμβανομένων 2 φίλτρων που έπρεπε να βάλω γιατί είχα πολύ ενοχλητικό θόρυβο όταν ήταν η ένταση χαμηλά (ένα διαρκές ζζζζζζζζ).

Με αυτά τα λεφτά έχω dvd, USB, i-phone, bluetooth, mp3 player, 3 προγράμματα navi που μπορώ να αλλάζω χάρτες με σχετική ευκολία, ψηφιακή τηλεόραση, και ικανοποιητικό ήχο.

Αν όμως έχεις θέμα με τον ήχο να το ψάξεις καλά, έχει θεματάκια. Με το harman kardon δε συνεργάζεται καλά, αλλά έχει εξόδους για ενισχυτές κτλ οπότε μπορεί να υπάρχουν λύσεις με εξωτερικό ενισχυτή.

Επίσης μου την έσπασε λίγο που αχρηστεύθηκε η σιντιέρα στο πορτμπαγκάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσχρηστη έτσι κι αλλιώς, ούτε να τη σπρώξω δεν έχω ασχοληθεί.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια κανα update στο software εχει βγει για τα μηχανακια?
    Εγω ειμαι ψιλοευχαριστημένος, αντιμετωπιζω καποια θεματα με το software θελω να πιστευω, οπως π.χ ενω γυρναω το κλειδι και αναβει το μηχανημα βαζω μπροστα το αυτοκινητο και σβηνει η οθονη. Μετα πρεπει να πατησω το on/off για να ανοιξει,επισης ενεργοποιει το beep των πληκτρων μερικες φορες ενω το εχω απενεργοποιησει, και μου εχουν κανει παραπονα οτι με το bluetooth με ακουνε βαθια ή με θορυβο.αυτα....

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω ειμαι ψιλοευχαριστημένος, αντιμετωπιζω καποια θεματα με το software θελω να πιστευω, οπως π.χ ενω γυρναω το κλειδι και αναβει το μηχανημα βαζω μπροστα το αυτοκινητο και σβηνει η οθονη. Μετα πρεπει να πατησω το on/off για να ανοιξει,επισης ενεργοποιει το beep των πληκτρων μερικες φορες ενω το εχω απενεργοποιησει, και μου εχουν κανει παραπονα οτι με το bluetooth με ακουνε βαθια ή με θορυβο.αυτα....
    αυτο με το κλειδι το κανει και μενα και ειναι πολυ σπαστικο. αφου αναγκαζομαι να το κλεινω καθε φορα πριν σβηνω τον κινητηρα και να το ξανανοιγω μολις ξαναβαλω μπροστα το αμαξι. αλλιως πεφτει μαυρο και σου σπαει τα νευρα

7. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

Dathanaso (06-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα αλλα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου εχουν τυχει.
    Για το bold προβλημα ομως, βεβαιωσου οτι εχεις σε καλη θεση το μικροφωνο και οτι το εχεις βάλει στο σωστο βύσμα απο πισω.
    Μην ξεγελιεσαι. Και σε ασχετη θέση να το βάλεις θα σε ακουν. Η οθόνη εχει ενσωματομένο μικρόφωνο επανω(διπλα απο τον αριστερο περιστροφικο διακόπτη).
    Μονο που αυτο ειναι μικρο και παρατηρούνται τα κρουσματα που περιγράφεις...
    ΠΑΘΩΝ!!!

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο με το κλειδι το κανει και μενα και ειναι πολυ σπαστικο. αφου αναγκαζομαι να το κλεινω καθε φορα πριν σβηνω τον κινητηρα και να το ξανανοιγω μολις ξαναβαλω μπροστα το αμαξι. αλλιως πεφτει μαυρο και σου σπαει τα νευρα
    Γιάννη αυτό το κάνει απ΄ότι έμαθα για ασφάλεια του μηχανήματος λόγω οθόνης γιατί όταν το ξεκινάς το αμάξι παίρνει κάτι volt παραπάνω για να μην καεί. Το κανονικό είναι πριν σβήσουμε τον κινητήρα πρέπει να κλίνουμε το οποιοδήποτε μηχάνημα και να το ανοίγουμε αφού βάλουμε μπροστά τον κινητήρα. Αυτό είναι το κανονικό αλλά εμείς ποτέ δεν το κάνουμε, για ευκολία μας. Τώρα θα το συνηθείσουμαι.

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπααα εμενα λεβεντες δεν κανει τιποτα δουλευει οπως δουλευε απο την πρωτη μερα δεν εχω καποιο θεμα προς το παρων

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα αλλα δεν εχω αποψη μιας και δεν μου εχουν τυχει.
    Για το bold προβλημα ομως, βεβαιωσου οτι εχεις σε καλη θεση το μικροφωνο και οτι το εχεις βάλει στο σωστο βύσμα απο πισω.
    Μην ξεγελιεσαι. Και σε ασχετη θέση να το βάλεις θα σε ακουν. Η οθόνη εχει ενσωματομένο μικρόφωνο επανω(διπλα απο τον αριστερο περιστροφικο διακόπτη).
    Μονο που αυτο ειναι μικρο και παρατηρούνται τα κρουσματα που περιγράφεις...
    ΠΑΘΩΝ!!!
    Στο πισω μερος ειναι αδυνατον να το βαλεις σε λαθος εισοδο εχει μονο μια για καρφι

Σελίδα 100 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 50909899100101102110 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP