Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 181

Θέμα: Seat Leon Cupra 463ps!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν η χαρα σας ερχεται μονο οταν πατατε γκαζι...........παρτε οκταβια..
    η χαρα διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο....και μενα ο φιλος μου την λεει επειδη εχει λεον 1.8τ αλλα η διαφορα ξεκιναει απο το πομολο της πορτας....δεν χρειαζεται να μπεις μεσα...το πως ανοιγει η πορτα...απο εκει ξεκινα...εγω με 122 αλογα μια χαρα ειμαι και μετα απο 2 μισηχρονια καθε φορα που το οδηγω με φτιαχνει και μου δημιουργει ωραιο αισθημα οδηγησης......δεν ειναι ολα γκαζι για ολους
    Aυτες ειναι δηλωσεις απο κατοχο BMW που παρ'ολα τα προβληματα που αντιμετωπισε με τη συγκεκριμενη φιρμα(φαινεται και απο την υπογραφη....)και προφανως λογο ατυχιας,ξερει οτι εχει στα χερια του ενα αλλου επιπεδου/κλασης ΟΧΗΜΑ!!!!

Πραγματικα ξαφνιαστικα απο το ποστ σου φιλε μου....αλλα ευχαριστα!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο την αλλη 5 σελιδες σχολια αφιερωμενα σε ενα δίλημμα που ΔΕΝ εθεσε κανεις.

ΚΑΝΕΙΣ δεν προτιμα σεατ απο Μ5. Η μηπως υπαρχει κανεις που το προτιμα; Αυτο θα ειναι debate!
    Πραγματι δεν υπαρχει διλημμα,ουτε καν σκεψη για το ποιο ειναι καλυτερο,το μονο που ηθελα να μοιραστω μαζι σας ειναι η εμπειρια συνοδηγησης ενος πολυ δυνατου αυτοκινητου και την ιστορια του ιδιοκτητη που εφαγε ηττα απο //Μ5 κατι που δεν ειναι περιεργο........ αλλα οταν λεει οτι εχει 463 αλογα δηλ.μονο 44 αλογα λιγοτερα απο //Μ5 φυσικο ειναι να πιστευει οτι λογο βαρους,τουρμπο,...κλπ.εχει καποιες ελπιδες....αλλα ενταξει, οτι εχει ο καθενας το αγαπαει το πιστευει και οταν ερχεται η ωρα της αληθειας(πατημα) τοτε μονο καταλαβαινει που βρισκεται σε ολα τα επιπεδα,δυναμη,κρατηματα,κ π.

...παντως πολυ θα ηθελα να τον συναντησει ο δικος μας Στρατος να δει την δυναμη που μπορει να εχει και ενα βελτιωμενο BMW!!!...αλλωστε το ανεφερα οτι παρακολουθουσα το ταχυμετρο για να δω το ρυθμο που ανεβαιναν τα χιλ.και θυμιζε κατι τετοιο:

https://www.youtube.com/watch?v=-AUM...layer_embedded
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 05-12-10 στις 22:18

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτες ειναι δηλωσεις απο κατοχο BMW που παρ'ολα τα προβληματα που αντιμετωπισε με τη συγκεκριμενη φιρμα(φαινεται και απο την υπογραφη....)και προφανως λογο ατυχιας,ξερει οτι εχει στα χερια του ενα αλλου επιπεδου/κλασης ΟΧΗΜΑ!!!!

Πραγματι δεν υπαρχει διλημμα,ουτε καν σκεψη για το ποιο ειναι καλυτερο,το μονο που ηθελα να μοιραστω μαζι σας ειναι η εμπειρια συνοδηγησης ενος πολυ δυνατου αυτοκινητου και την ιστορια του ιδιοκτητη που εφαγε ηττα απο //Μ5 κατι που δεν ειναι περιεργο........ αλλα οταν λεει οτι εχει 463 αλογα δηλ.μονο 44 αλογα λιγοτερα απο //Μ5 φυσικο ειναι να πιστευει οτι λογο βαρους,τουρμπο,...κλπ.εχει καποιες ελπιδες....αλλα ενταξει, οτι εχει ο καθενας το αγαπαει το πιστευει και οταν ερχεται η ωρα της αληθειας(πατημα) τοτε μονο καταλαβαινει που βρισκεται σε ολα τα επιπεδα,δυναμη,κρατηματα,κ π.

...παντως πολυ θα ηθελα να τον συναντησει ο δικος μας Στρατος να δει την δυναμη που μπορει να εχει και ενα βελτιωμενο BMW!!!...αλλωστε το ανεφερα οτι παρακολουθουσα το ταχυμετρο για να δω το ρυθμο που ανεβαιναν τα χιλ.και θυμιζε κατι τετοιο:

https://www.youtube.com/watch?v=IuJf...eature=related
    δες ενα βιντεακι πως παει ενα vag στα αλογα που ειπε το παλικαρι πιο πανω!!!
    οπως ειπαμε εξαρταται τι χρηματα μπορει να διαθεσει καποιος για αμαξι!!!
    στα 30000 που παιρνεις ενα vag 300+ αλογα κουτα σε bmw παιρνεις 316!!
    δεν εχω κατι με τα 316 αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα!!!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω δεν εχω κατσει 2-3 χρονια σε Σεατ φορουμ μεσα για να'χω διαβασει και να ξερω πολλα περι "Λεον και βελτιωση του".

Στα 32 μου ομως σημερα, και με αυτα που ξερω τωρα, 1000 φορες καλυτερα θα παιρνα μεταχειρισμενο Μ3 (Ε46) στα 30Κ, παρά καινουριο Λεον με 7 χρονια εγγυηση.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

4. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

gnx (05-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν εχω κατσει 2-3 χρονια σε Σεατ φορουμ μεσα για να'χω διαβασει και να ξερω πολλα περι "Λεον και βελτιωση του".

Στα 32 μου ομως σημερα, και με αυτα που ξερω τωρα, 1000 φορες καλυτερα θα παιρνα μεταχειρισμενο Μ3 (Ε46) στα 30Κ, παρά καινουριο Λεον με 7 χρονια εγγυηση.
    καποιος ομως π.χ που δεν εχει να δινει 1000σημα δεν μπορει να εχει 3200
    στο ονομα του και λοιπα θα επαιρνε λεον!!
    καταλαβες τι θελω να πω???
    ειναι ανωτερα αυτοκινητα τα bmw αλλα εχουν και μια περιουσια!!!

Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Yπαρχει πραγματικα καποιος λογος,εκτος της εξωτερικης εμφανισης, να αγορασει καποιος Leon,το αντιγραφο του Golf, αντι να παρει το γνησιο Golf?
    Black Prince....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Yπαρχει πραγματικα καποιος λογος,εκτος της εξωτερικης εμφανισης, να αγορασει καποιος Leon,το αντιγραφο του Golf, αντι να παρει το γνησιο Golf?
    πιο χαμηλη τιμη!!!
    σε καποιους ισως αρεσει περισσοτερο!!!
    γουστα ειναι αυτα!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, γιατί είναι πιο γρήγορο (cupra με gti), πιο φτηνό και πιο σπορ οδηγικά.
    Γενικά, είναι πολύ καλύτερο value form money από τη Γκόλφω.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

αγαπητε συμφορουμιτη,Αρη...ναι εχω περασει τα παντα με το αμαξι...4μπεκ, 4 πολλαπλασιαστες,αισθητηρα Νοχ,αισθητηρας λ και ενας θεος ξερει τι αλλο θα δω.....με τα χρηματα που εδωσα αγοραζα α3 1.8Τ ,το δοκιμασα και δεν μου αρεσε ουτε μεσα ουτε το τιμονι του ουτε το σασμαν του(εμενα)...το αμαξι το εχω για την βολτα μου και οχι για κοντρες και ντριφτ(εχω σπασει 2 σταυρους και ενα διαφορικο με το sierra)...και σου λεω οτι στην οικογενεια υπαρχει α5 και c200 τα οποια δεν εχουν βγαλει τιποτα...το α5 ειναι και με προγραμμα supercips...ηταν το πρωτο αμαξι bmw δεν ξαναειχαμε,με νευριαζει οταν βγαζει βλαβη αλλα καθε φορα που το οδηγω δεν μετανιωνω για την αγορα του...το θεμα ειναι να ξερεις τι θες...να σημειωσω οτι το τιμονι του ασσου και η αισθηση στις στροφες ειναι καλυτερη και απο τα αλλα 2 αμαξια...ναι θα ηθελα ομως 10 αλογακια να ειχε παραπανω...γιατι σε ξαφνιαζω ...ηθελα ενα αμαξι που να ταξιδευει με 160-200 να ειναι μικρο να μην καιει πολυ και να εχει ποιοτητα και πισω κινηση...αυτα μου τα δινει μια χαρα καιτο 1600αρι φιλε Αρη...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 06-12-10 στις 22:24
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

10. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

aristent (07-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγαπητε συμφορουμιτη,Αρη...ναι εχω περασει τα παντα με το αμαξι...4μπεκ, 4 πολλαπλασιαστες,αισθητηρα Νοχ,αισθητηρας λ και ενας θεος ξερει τι αλλο θα δω.....με τα χρηματα που εδωσα αγοραζα α3 1.8Τ ,το δοκιμασα και δεν μου αρεσε ουτε μεσα ουτε το τιμονι του ουτε το σασμαν του(εμενα)...το αμαξι το εχω για την βολτα μου και οχι για κοντρες και ντριφτ(εχω σπασει 2 σταυρους και ενα διαφορικο με το sierra)...και σου λεω οτι στην οικογενεια υπαρχει α5 και c200 τα οποια δεν εχουν βγαλει τιποτα...το α5 ειναι και με προγραμμα supercips...ηταν το πρωτο αμαξι bmw δεν ξαναειχαμε,με νευριαζει οταν βγαζει βλαβη αλλα καθε φορα που το οδηγω δεν μετανιωνω για την αγορα του...το θεμα ειναι να ξερεις τι θες...να σημειωσω οτι το τιμονι του ασσου και η αισθηση στις στροφες ειναι καλυτερη και απο τα αλλα 2 αμαξια...ναι θα ηθελα ομως 10 αλογακια να ειχε παραπανω...γιατι σε ξαφνιαζω ...ηθελα ενα αμαξι που να ταξιδευει με 160-200 να ειναι μικρο να μην καιει πολυ και να εχει ποιοτητα και πισω κινηση...αυτα μου τα δινει μια χαρα καιτο 1600αρι φιλε Αρη...
    Δε ξερω πως να το δικαιολογησω....ισως λογο το οτι ησουν κατοχος πισωκινητου Σιερρα...ισως...ισως...σιγουρ ομως υστερα απο ολα αυτα που "εβγαλε" το νεο σου οχημα,αντι να εισαι αντιBMW, εισαι ο πιο πιστος BMWδακιας της παρεας μας!!!

12. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

halkida116mpack (07-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP