Οταν εχεις BMW ειτε 316 ειτε Μ3/Μ5/Μ6,οποιασδηποτε γενιας,ΔΕΝ χρειαζεται να δικαιολογησεις την αγορα σου.......Αυτο τα λεει ολα πιστευω...Τελος!
Οταν εχεις BMW ειτε 316 ειτε Μ3/Μ5/Μ6,οποιασδηποτε γενιας,ΔΕΝ χρειαζεται να δικαιολογησεις την αγορα σου.......Αυτο τα λεει ολα πιστευω...Τελος!
σημερα με τις μοντιφες που υπαρχουν τα παντα μπορουν να περναν τα παντα, το βαρελι δεν εχει πατο, δεν εχει νοημα αν το σεατ περναει την μπεμβε, μπορει και ενα φιατ ουνο που ξερω να περναει απο πανω και απο τα δυο ,δεν βγαζει πουθενα για μενα αυτη η κοντρα ,παντα θα υπαρχει καποιος εκει εξω που θα σε περασει. Γι αυτο γνωμη μου ειναι παρτε ενα αμαξι που γουσταρετε και σας φτιαχνει ακομα και σταματημενο και μην ζοριζεστε ποιο σας περναει και πιο οχι ,οι αλλοι που θελετε να γινετε αρχοντες της ασφαλτου και μην σας περναει κανεις ,καλη επιτυχια και καλο κουραγιο![]()
dark knight (06-12-10), halkida116mpack (05-12-10), Konstantinos E60 (06-12-10), Leonidas_E39 (06-12-10), nikos1400 (05-12-10), PANOS-E60 (05-12-10)
θα προτιμούσα οποιοδήποτε απο αυτά τα αυτοκίνητα ακόμα και θέ μου σχώρα με άουντι,
απ'οποιοδήποτε non ///M bmw...όλες οι συμβατικές σειρές της bmw είναι απλά σκέτη
κοροιδία πλέον...πισωκίνητα που πρέπει να κάνει ολόκληρο το σύμπαν συνομοσοία για
να κάνεις μια σωστή μπάντα...έλεος. είναι άκρως μη βελτιώσημα και περιορίζονται μόνο
στο τι βγαίνει απο την ίδια την εταιρεία, για να βάλεις ένα μεγαλύτερο μοτέρ...
προσωπική άποψη πάντα, μιάς και τα πλαστικά για μένα έρχονται σε δεύτερη μοίρα...
όσο για τον τύπο με το σέατ, μαγκιά του αν ράβει Μ5 ή και βέυρον...στο κάτω κάτω,
γνωρίζει ο ίδιος τι θα προτιμούσε να'χει, και τί είναι καλύτερο. είναι το μόνο σίγουρο.
sympether with chiefτης
the more I think I'm wrong
Να σου πω εγω ενα συμπερασμα; τρια λεον στο θρεντ με 200+ αλογα, διπλασια αποδοση.
Το Ν54 μεχρι ποσα τοχουν φτασει 440;
Μια χαρα ειναι ρε παιδια το σεατακι για τα χρηματα του. και σιγουρα πιο διασκεδαστικο απο ενα bmw στα ιδαι χρηματα
Για να αλλαξουμε και λιγο κλιμα, κανα βιντεακι θα δουμε??
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που'πα.......Απευθυνεται στον τροπο που σκεφτονται αυτοι που εχουν αλλη μαρκα και πασχιζουν να μας αποδειξουν οτι ειναι καλυτερο απο BMW....Για μενα ολα τ'αυτοκινητα εχουν το χαρακτηρα τους και τον αγοραστη τους.Πηρες φιλε μου σεατακι και το τουμπανιασες 500 αλογα??Με γεια σου,με χαρα σου,να το χαιρεσαι αλλα ν'αφηνεις κατα μερους τις συγκρισεις(δεν απευθυνεται σε σενα φιλε DriverM).Δεν αντεχω αλλο αυτους που πασχιζουν να δικαιολογησουν γιατι πηραν Seat,VW,Audi,Mercedes κτλ,συγκρινοντας τα με BMW.Στα π@π@ρι@ μας!