Nα σου πω οτι και εγω αυτο προτιμω????.....μαλλον εννοητε!!!!
Γρηγορη,μου ελεγε κατι παλαβα πραγματα,οπως οτι για να καταφερει να αγορασει το συγκεκριμενο οχημα 31.700ευρω (....μετα απο πολλα παζαρια απο τις 39.000ευρω....)εκοψε μεχρι και το τσιγαρο!!!...δεν ξερω τι εξοικονομιση μπορει να εκανε με αυτο....μαλλον για να αποπληρωνει το δανειο κλπ....
....οποτε καπως ετσι ισως εβαλε στοχο να κανει χαμηλες καταναλωσεις για να μη χασει τη "μπαλα"απο τα εξοδα....
το θεμα ομως της αποριας μου ειναι πως ενα τοσο βελτιωμενο οχημα τα καταφερνει να κραταει εκει χαμηλα την καταναλωση?φυσικα δεν ειχε λογο να μου πει ψεματα....ετσι κι αλλιως το ελεγε με μεγαλο ενθουσιασμο!
και τελος ναι:BMW πάντως δεν είναι...
Φυσικα και μας αφηνει αδιαφορους οτιδηποτε μπροστοκινητο!!!!σε BMW φορουμ ειμαστε!!!!
εξηγησα πιο πανω για την καταναλωση και πιθανους λογους που ασχολειτε με αυτη.
+1000
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
ειχα ενα Μαρμπελλα πριν 20 χρονια καποιας εταιρειας που εργαζομουνα ως πωλητης(ΣΤΕΛΛΑ ζυμαρικα)και δεν θελω να ξαναδω τετοιο "πραγμα"!!!!
Και αυτος ο ιδιοκτητης ευχαριστημενος δηλωνει!!!!....τωρα γιατι σκυλιασε με την BMW //Μ5 αυτο δεν το ξερω....η το ξερω?
....
Νικο και εγω μαζι σου!!!
Σχεδιαστικα πιστευα οτι το Λεον δεν θα πουλουσε ουτε ενα αμαξι....
μπλιαχ
και ξανα μπλιαχ
Και εγω ημουν λιγο απιστος με την δυναμη που δηλωνει,γι'αυτο εκανα και αυτη τη βολτα.....βεβαια ο κ@λος μου δεν ειναι δυναμομετρο αλλα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει δυναμη.....