Οντως τραγικο το παλικαρι!!Συμφωνω μ'ολα τα παραπανω!Ουτε η θεση των χεριων του στο τιμονι δεν ειναι σωστη!Προσθεστε και το γεγονος οτι το ποδι του ειναι on/off στο γκαζι γι'αυτο και αναβει το αντισπιν σε ΚΑΘΕ στροφη!Καμια αισθηση προοδευτικοτητας στο ανοιγμα του γκαζιου 420 ιππων!!Αν δεν ειχε τα ηλεκτρονικα on,πιστευω θα'χε τσακιστει!Δεν εχει σχεση η ηλικια,εγω στα 20 μου οδηγουσα πιο γρηγορα και σχεδον εξισου τεχνικα οπως και τωρα.Το παλικαρι δεν ''αισθανεται'' τ'αμαξι,ποτε δεν θα το'χει πραγματικα οση εκπαιδευση και να κανει,γιατι του λειπει η βασικη αρχη:το ταλεντο....![]()
εγώ απορώ με τους συνοδηγούς...καμμιά φάπα πως δεν έπεσε εκεί μέσα???
πιστεύω πως όσες φορές άναψε το αντισπίν, τόσες φορές θα είχε φύγει...
δλδ σε όλες τις στροφές και σε αρκετά ισιάδια...
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 04-12-10 στις 09:45
sympether with chiefτης
Ειναι αυτο που λεμε μαλια κουβαρια...
τραγικος! δε φτανει που τρεχει με τα ηλεκτρονικα αναμενα , του φευγει και εκτος πιστας συνεχεια!
και μετα αναρρωτιομαστε γιατι τα αμαξια χανουν σιγα σιγα το brutal χαρακτηρα που ειχαν παλια..
αμα οδηγανε κατι κουλαδια σαν κι αυτον λογικο ειναι οι εταιρειες να θελουν να σωσουν αυτα τα κουλαδια απο το δυστυχημα....
Thomelef (04-12-10)
Καλη η πλακα που κανουμε αλλα... και εμεις η Πιλοταρες εδω περα αμα το περναμε θα του πιναμε το αιμα λεμε με δυο ροδες στον αερα απο τα πολλα που θα περνουσαμε τα κερμπ..Για να μην πω οτι την Ροντεο θα την περναμε με κλειδωμενο τιμονι!!!![]()