Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 110

Θέμα: Νέος και εγώ εδώ,και θέλω την γνώση σας ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλα αυτο ειναι σιγουρο ,να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη!

Σαν την ομορφια της BMW που ειναι ετοιμη για ολα δεν εχει,ας περπατησω και 100 μετρα απο την δουλεια μου καιας εχω το αυτοκινητο μακρυα δεν με πειραζει,η ανεση και η δυναμη που προσφερει δεν υπαρχει..

Απλα καμια συμβουλη πως μπορω να το φερω με σωστο τροπο για να πω οτι το καλο ειναι ποιο καλο ? εχετε καμια συμβουλη ?
    Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα αυτο ειναι σιγουρο ,να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη!

Σαν την ομορφια της BMW που ειναι ετοιμη για ολα δεν εχει,ας περπατησω και 100 μετρα απο την δουλεια μου καιας εχω το αυτοκινητο μακρυα δεν με πειραζει,η ανεση και η δυναμη που προσφερει δεν υπαρχει..

Απλα καμια συμβουλη πως μπορω να το φερω με σωστο τροπο για να πω οτι το καλο ειναι ποιο καλο ? εχετε καμια συμβουλη ?

Αυτο θα το κανεις την πρωτη εβδομαδα. Μετα δεν υπαρχει περιπτωση.. Θα λες κι αν ειχα σμαρτ...??

Το αυτοκινητο περα απο το να προσφερει συγκινησεις ειναι και εργαλειο. Καθε εργαλειο εχει τη χρηση του και για καθε χρηση πρεπει να χρησιμοποιεις το αντιστοιχο εργαλειο.

Αν το 99% των μετακινησεων σου ειναι εντος πολης σε δρομους με κινηση τοτε εχεις ενα μικρο θεμα. Το μεγαλο θεμα ειναι το παρκαρισμα. Δε μπορω να φανταστω πχ οτι θα μενεις εξαρχεια και θα παρεις τετοιο αμαξι χωρις να εχεις εξασφαλισει παρκινκ. Αν παλι οι δουλειες σου απαιτουν να βρισκεσαι και να παρκαρεις σε δυσκολα μερη τοτε μαλλον θα το μετανιωσεις.

3. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

nikos1400 (03-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP