Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Quaife in action

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θα γινει group buy ? Αντε να γινουμε πολλοι..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα γινει group buy ? Αντε να γινουμε πολλοι..
    Δεν κρατιέσαι Φάνη...

3. The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:

fanisk (02-12-10)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κρατιέσαι Φάνη...
    Με αυτα που διαβαζω..πρεπει να εχει τρελη διαφορα Δημητρη. Το εχω παρει αποφαση πως θα το βαλω, αν μαζευτουν και αλλοι για να γλυτωσουμε (ισως) κατι απο τα μπλοκε ή τα μεταφορικα (παλι ισως) ακομα καλυτερα. Ναι ναι δεν κρατιεμαι

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αυτα που διαβαζω..πρεπει να εχει τρελη διαφορα Δημητρη. Το εχω παρει αποφαση πως θα το βαλω, αν μαζευτουν και αλλοι για να γλυτωσουμε (ισως) κατι απο τα μπλοκε ή τα μεταφορικα (παλι ισως) ακομα καλυτερα. Ναι ναι δεν κρατιεμαι
    Φάνη πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή μηχανικής αναβάθμισης. Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Και εγώ με group buy το είχα αγοράσει με άλλο μέλος και μας βγήκε πολύ οικονομικά από τον BIRDS AUTO στην Αγγλία. Όσο από θέμα αντοχής, στο bmw δεν έχει ζοριστεί τόσο γιατί δεν την κατέχω την πισωκίνηση αλλά στο 106 "έχει φάει καταπόνηση" στο και δεν έκανε "τσικ"

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=147

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ήθελα την άποψή σας.
    Έβαλα προχθές το quaife στο Ε89 μου και μάλιστα μου έστειλε δικιά του καβούκα μονταρισμένη γιατί έχω κολλημένο διαφορικό. Παρόλο που μου είπαν οι αφοι Birds οτι δε χρειάζεται στρώσιμο εγώ το πηγαίνω μέχρι 100χλμ/ω και δεν το ζορίζω για να μπλοκάρει καθόλου, οπότε θέμα άγριας χρήσης ακόμα δεν τίθεται. Έχω κάνει ήδη 300χλμ και όταν αφήνω το γκάζι στα 100χλμ/ω ακούγεται ένα - πολύ ανεπαίσθητο - "γουργουρητό"/φύσημα μέχρι τα 85χλμ/ω και πιο κάτω σχεδόν δεν το πολυακούς. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους φυσικά και το ερευνάμε, αλλά ήθελα να μου πείτε όσοι έχουν quaife αν έχει αλλάξει έστω και λίγο ο ήχος λειτουργίας του διαφορικού σας και της κύλησής του όταν αφήνετε το γκάζι κάπου εκεί μετά τα 100.
    Θενκς
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jannisa : 03-12-10 στις 09:46

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jannisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ήθελα την άποψή σας.
    Έβαλα προχθές το quaife στο Ε89 μου και μάλιστα μου έστειλε δικιά του καβούκα μονταρισμένη γιατί έχω κολλημένο διαφορικό. Παρόλο που μου είπαν οι αφοι Birds οτι δε χρειάζεται στρώσιμο εγώ το πηγαίνω μέχρι 100χλμ/ω και δεν το ζορίζω για να μπλοκάρει καθόλου, οπότε θέμα άγριας χρήσης ακόμα δεν τίθεται. Έχω κάνει ήδη 300χλμ και όταν αφήνω το γκάζι στα 100χλμ/ω ακούγεται ένα - πολύ ανεπαίσθητο - "γουργουρητό"/φύσημα μέχρι τα 85χλμ/ω και πιο κάτω σχεδόν δεν το πολυακούς. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους φυσικά και το ερευνάμε, αλλά ήθελα να μου πείτε όσοι έχουν quaife αν έχει αλλάξει έστω και λίγο ο ήχος λειτουργίας του διαφορικού σας και της κύλησής του όταν αφήνετε το γκάζι κάπου εκεί μετά τα 100.
    Θενκς
    Tο μπλοκέ το πήρες σαν "group" και ξεχωριστά το καβούκι, ή ήταν κομπλέ μέσα στο καβούκι τοποθετημένο? Το ρωτάω αυτό γιατί πιθανότατα ο θόρυβος να προέρχεται, όπως ήδη έχω αναφέρει και σε προηγούμενο Post, από τα ρουλεμάν του. Αν διάβασες μέσα στο χαρτάκι που υπήρχε μέσα στο κουτί του quaife, έγραφε strongly recommended replacement of the 2 ball bearings!!! Μπορείς βέβαια να βάλεις και τα μαμά ρουλεμάν, αρκεί να τα ξεπρεσάρεις και να ξαναπρεσάρεις με τον ειδικό εξωλκέα αφού πρώτα όμως ζεστάνεις περιμετρικά τις φωλιές που εδράζονται τα ρουλεμάν και όχι απευθείας αυτά, ώστε να βγουν "γλυκά" και να αποφευχθούν τυχόν "πετσικαρίσματα". Δεν μπορείς να τα προμηθευτείς ξεχωριστά από την bmw αλλά από την skf κατόπιν παραγγελίας.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tο μπλοκέ το πήρες σαν "group" και ξεχωριστά το καβούκι, ή ήταν κομπλέ μέσα στο καβούκι τοποθετημένο?
    Μα ο Birds δεν δίνει καβούκι, σκέτο group από ότι έχω μιλήσει μαζί του

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP