Θα γινει group buy ? Αντε να γινουμε πολλοι..![]()
Θα γινει group buy ? Αντε να γινουμε πολλοι..![]()
fanisk (02-12-10)
Φάνη πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή μηχανικής αναβάθμισης. Δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Και εγώ με group buy το είχα αγοράσει με άλλο μέλος και μας βγήκε πολύ οικονομικά από τον BIRDS AUTO στην Αγγλία. Όσο από θέμα αντοχής, στο bmw δεν έχει ζοριστεί τόσο γιατί δεν την κατέχω την πισωκίνηση αλλά στο 106 "έχει φάει καταπόνηση" στο και δεν έκανε "τσικ"
https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=147
Θα ήθελα την άποψή σας.
Έβαλα προχθές το quaife στο Ε89 μου και μάλιστα μου έστειλε δικιά του καβούκα μονταρισμένη γιατί έχω κολλημένο διαφορικό. Παρόλο που μου είπαν οι αφοι Birds οτι δε χρειάζεται στρώσιμο εγώ το πηγαίνω μέχρι 100χλμ/ω και δεν το ζορίζω για να μπλοκάρει καθόλου, οπότε θέμα άγριας χρήσης ακόμα δεν τίθεται. Έχω κάνει ήδη 300χλμ και όταν αφήνω το γκάζι στα 100χλμ/ω ακούγεται ένα - πολύ ανεπαίσθητο - "γουργουρητό"/φύσημα μέχρι τα 85χλμ/ω και πιο κάτω σχεδόν δεν το πολυακούς. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους φυσικά και το ερευνάμε, αλλά ήθελα να μου πείτε όσοι έχουν quaife αν έχει αλλάξει έστω και λίγο ο ήχος λειτουργίας του διαφορικού σας και της κύλησής του όταν αφήνετε το γκάζι κάπου εκεί μετά τα 100.
Θενκς
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jannisa : 03-12-10 στις 09:46
Tο μπλοκέ το πήρες σαν "group" και ξεχωριστά το καβούκι, ή ήταν κομπλέ μέσα στο καβούκι τοποθετημένο? Το ρωτάω αυτό γιατί πιθανότατα ο θόρυβος να προέρχεται, όπως ήδη έχω αναφέρει και σε προηγούμενο Post, από τα ρουλεμάν του. Αν διάβασες μέσα στο χαρτάκι που υπήρχε μέσα στο κουτί του quaife, έγραφε strongly recommended replacement of the 2 ball bearings!!! Μπορείς βέβαια να βάλεις και τα μαμά ρουλεμάν, αρκεί να τα ξεπρεσάρεις και να ξαναπρεσάρεις με τον ειδικό εξωλκέα αφού πρώτα όμως ζεστάνεις περιμετρικά τις φωλιές που εδράζονται τα ρουλεμάν και όχι απευθείας αυτά, ώστε να βγουν "γλυκά" και να αποφευχθούν τυχόν "πετσικαρίσματα". Δεν μπορείς να τα προμηθευτείς ξεχωριστά από την bmw αλλά από την skf κατόπιν παραγγελίας.![]()