Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια να σας δωσω και εγω κατι που εγινε στην μπεμπα απο Θεσσαλονικη...

Uploaded with ImageShack.us
    ΟΕΜ πηγη με mpeg4 ,igo8,bluetooth,mp3,usb μπροστα μπηκανε τα tweeter της Focal TN53K για midbass ενα ζευγαρι της infinity 8" σε μαμα θεση απλα με ανταπτορα πισω μπηκανε 6x9 phoenix Gold ενα sub ΜΤΧ 12" THUNDER .Ολα αυτα παιζουν με ενα 5,1 Harman Kardon ενισχυτη και μια μπαταρια stinger SPV-69.

Αποτελεσμα εργοστασιακο απολυτως..ηχος απλα φανταστικος!
    Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.

Rides
    1

Προεπιλογή

Να προσθεσω πως μετα απο μερες...αναζητησαμε κατι ποιο high - end και ετσι πηγαμε στην alpine IVA-W505R ωπου διατηρει ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα με το προηγουμενο (οθονη απλα πολυυ καλυτερη). Ο ηχος που ακουσαμε οταν επαιζε αρυθμιστο ηταν απλα φανταστικος με ολη την σημασια της λεξεως. Εννοειται πως οταν στρωθηκε το ολο συστημα νομιζες πως βρησκοσουνα ειτε σε μια φιλαρμονικη ειτε να εισαι αγκαλια με τον Νοτη ,Καρρα, , Γονιδη.. .Περα απο την πλακα οποιος θελει να κανει κατι ποιοτικο χωρις κοψε ραψε και εργοστασιακο θα βρει λυσεις αρκετες αλλα δαπανηρες.

Η γυναίκα δεν βλέπει ποτέ αυτά που κάνετε γι' αυτήν. Βλέπει μόνο αυτά που δεν κάνετε.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zoikarios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να προσθεσω πως μετα απο μερες...αναζητησαμε κατι ποιο high - end και ετσι πηγαμε στην alpine IVA-W505R ωπου διατηρει ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα με το προηγουμενο (οθονη απλα πολυυ καλυτερη). Ο ηχος που ακουσαμε οταν επαιζε αρυθμιστο ηταν απλα φανταστικος με ολη την σημασια της λεξεως. Εννοειται πως οταν στρωθηκε το ολο συστημα νομιζες πως βρησκοσουνα ειτε σε μια φιλαρμονικη ειτε να εισαι αγκαλια με τον Νοτη ,Καρρα, , Γονιδη.. .Περα απο την πλακα οποιος θελει να κανει κατι ποιοτικο χωρις κοψε ραψε και εργοστασιακο θα βρει λυσεις αρκετες αλλα δαπανηρες.
    Ολα καλα φιλε μου, αλλα τα οργανακια στην θεση των αεραγωγων ειναι λιγο ξεκαρφωτα .... Χαλαει ολη την αρμονικη ομορφια που εχει το εσωτερικο του Ε46.
    Προσωπικη μου αποψη, βεβαια .....

4. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

zoikarios (02-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα καλα φιλε μου, αλλα τα οργανακια στην θεση των αεραγωγων ειναι λιγο ξεκαρφωτα .... Χαλαει ολη την αρμονικη ομορφια που εχει το εσωτερικο του Ε46.
    Προσωπικη μου αποψη, βεβαια .....
    Δεν διαφωνω αλλα ηθελα κατι να γεμισει μπροστα!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP