Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 125

Θέμα: Ε92 ///Μ3 ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billarasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια χαλαρωστε!!
    την πλακα μας κανουμε!!
    φιλε thomelef μην εισαι τοσο ρατσιστης με τα αυτοκινητα!!!
    καμμια σχέση με ρατσιστής ρε μπιλάκο...απλά δεν γουστάρω μία τα άουντι...
    αυτό και τπτ άλλο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Για την εποχη της η Μ3 Ε30 ηταν μοναδικο αυτοκινητο αλλαξε ολη την αυτοκινηση μιας και πολλοι θελανε να την αντιγραψουν αλλα χλωμο..

Για τα σημερινα δεδομενα ειναι ενας ΘΡΥΛΟΣ τις αυτοκινησης που απλα το χαζεουμε μολις το βλεπουμε ΟΛΟΙ!

Το θεμα δεν ειναι τι ηταν καλυτερο και τι ειναι χειροτερο το θεμα ειναι οτι οι καιροι αλλαζουν και τα αυτοκινητα γεννιουνται με το σημερινα δεδομενα ασχετα αν ειναι σπορ-στεισον η οτιδηποτε αλλο,καπως ετσι ειναι και η Μ3 Ε92.

Προσωπικα θεωρο οτι η Μ DIVISION ξερει ποτε πρεπει να βγαλει αυτοκινητο ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Η 46αρα ειμαι σιγουρος οτι σε καμια 20αρια χρονια θα τη βλεπουν η νεες γενιες οπως βλεπουμε εμεις την E30!

Για τους λατρεις τις οδηγησης ειναι δυσκολο να συμβιβαστουν με την Ε92 εχοντας στην κατοχη του 46αρα..Οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα ισως οδηγικα να ειναι ποιο ευχαριστω για αυτους.

Παντως αυτος που θελει να πουλησει την 46αρα και θελει να ξαναπαρειBmw σιγουρα θα παει στην Ε92..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    καμμια σχέση με ρατσιστής ρε μπιλάκο...απλά δεν γουστάρω μία τα άουντι...
    αυτό και τπτ άλλο...
    ειδα που λες πως ο chief λιωνει το μ3 του με σαξοραλα!!!!
    και εγω κανω πατηματα με το αμαξι μου σχεδον καθε μερα!!!
    εχω χασει απο σαξοραλο και οχι μονο!!!
    δεν κατακρινουμε κανενα αμαξι!!
    οπως επεισης δεν κατακρινουμε πως ο καθενας ευχαριστιεται το αμαξι του!!
    αλλοι το θελουν για πιστα αλλοι για κοντρες αλλοι για λεζαντα και παει λεγοντας!!!
    ελπιζω να συμφωνεις!!!
    φιλικα!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

μ@λ@κίες δλδ...πιο καλά τα πάς στα θέματα περί τουρμπίνας που απ'ότι
    φαίνεται την έχεις πεθυμίσει και πολύ μάλιστα.
    Μια χαρα τα πάω και με τις τουρμπινες. Εσυ δεν καταλαβα τι ζορι τραβας...
    Κατσε στην ορθοπεταλια σου εκει που εισαι μάστερ.

τώρα θα μας πείς και για της δουλειάς σου το αμάξι δλδ ρε *αδερφούλη*???
    με αυτό που του βάζεις τέντα και κάνεις διακοπές στα κάμπινγκ???
    Τι εγινε ρε? Ακουσες Χάι Λούξ και αρχισαν τα ποδια σου να τρεμουν? Προσεχε μην σου σβησει το Μ3. Αμα λαχει θα σε ΕΡΑΒΑ και με το Χάι Λουξ

έλα να μου μάθεις πως κάνουν ανάποδη πεταλιά τότε γιατί το καλοκαίρι θα
    βάλω κόντρα στο ποδήλατο μου και φοβάμαι μην πέσω...
    θα ρθω να σου κανω και μαθημα μπας και μαθεις κατι μεχρι το καλοκαιρι γιατι μονο με το διαβασμα που ριχνεις δεν γινεται τιποτα. Ολο θεωρια και μπλα-μπλα εισαι.
    Μεχρι τοτε βαλε τροχάκια βοηθητικά μην πέσεις.

σιγά μην σκίσεις και κάνα καλσόν ρε μαν...που θα κλάψεις κιόλα...πάνε κάνε εσύ
    μια διατριβή για τα περί κόντρας και πως να ξεκινάει κάποιος στην πρώτη κόρνα
    και άσε μας εμάς να μαθαίνουμε απο τα λάθη της παραπληροφόρησης που κάνουμε
    εδώ μέσα...έχει και κόσμο ξέρεις που σου λέει το λάθος σου με πιο κόσμιο τρόπο
    σε σχέση με τις μ@λ@κίες που μου λές εσύ...
    Θα μου κανεις και μαθηματα ευγενειας τωρα?
    Με τα μυαλα που κουβαλάς δεν μαθαινεις τιποτα. Κολλημενος εισαι.
    Αντε τωρα δες ξανα το πόστερ του Μ3, πες στον Αγιο Βασιλη να σου στειλει ενα, ρουφα το γαλατάκι σου, και αντε για υπνο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την εποχη της η Μ3 Ε30 ηταν μοναδικο αυτοκινητο αλλαξε ολη την αυτοκινηση μιας και πολλοι θελανε να την αντιγραψουν αλλα χλωμο..

Για τα σημερινα δεδομενα ειναι ενας ΘΡΥΛΟΣ τις αυτοκινησης που απλα το χαζεουμε μολις το βλεπουμε ΟΛΟΙ!

Το θεμα δεν ειναι τι ηταν καλυτερο και τι ειναι χειροτερο το θεμα ειναι οτι οι καιροι αλλαζουν και τα αυτοκινητα γεννιουνται με το σημερινα δεδομενα ασχετα αν ειναι σπορ-στεισον η οτιδηποτε αλλο,καπως ετσι ειναι και η Μ3 Ε92.

Προσωπικα θεωρο οτι η Μ DIVISION ξερει ποτε πρεπει να βγαλει αυτοκινητο ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Η 46αρα ειμαι σιγουρος οτι σε καμια 20αρια χρονια θα τη βλεπουν η νεες γενιες οπως βλεπουμε εμεις την E30!

Για τους λατρεις τις οδηγησης ειναι δυσκολο να συμβιβαστουν με την Ε92 εχοντας στην κατοχη του 46αρα..Οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα ισως οδηγικα να ειναι ποιο ευχαριστω για αυτους.

Παντως αυτος που θελει να πουλησει την 46αρα και θελει να ξαναπαρειBmw σιγουρα θα παει στην Ε92..
    +10000
    συμφωνω απολυτα!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αλλοι το θελουν για πιστα αλλοι για κοντρες αλλοι για λεζαντα και παει λεγοντας!!!
    ελπιζω να συμφωνεις!!!
    φιλικα!!!
    συμφωνώ...ο καθένας το ζεί όπως γουστάρει...
    όσο για τον σεφ δεν μπορώ να μην απαντήσω
    στα πολύ ειρωνικά του σχόλια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

ελπιζω να συμφωνεις!!!
    φιλικα!!!
    Μπιλ, ο Θωμας ειναι κατηγορια λεζαντα-θεωρία.
    Τωρα το γυρισε και στα κλασικα αυτοκινητα.

Rides
    0

Προεπιλογή

ειρηνη ημιν αδελφια μου!!!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το σαξόραλλο ήταν, είναι και θα παραμείνει σαξόραλλο απλά...
    Ας έχει και 1500 άλογα...
    Α και ο τύπος που έχει σαξόραλλο Μ3 λιγουρεύεται αλλά δεν του περισσεύουν...
    Και αντ αυτού είπε να ρίξει 5000 γιατί του λείπανε τα υπόλοιπα 50 να το κάνει 1000 άλογα....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εμπιστευομαι τη γνωμη του Νικου "m3 est" πανω στο θεμα Μ3 γενικοτερα μιας και ειχε/εχει σχεδον ολα τα μοντελα και βεβαια τα καταλληλα χερια για να τ'οδηγησει και να εκφερει εμπεριστατωμενη αποψη χωρις να σημαινει οτι δε μετραει και η γνωμη του καθενος ξεχωριστα που εχει οδηγησει τ'αυτοκινητα αυτα.
    Τα περι του θεικου και μυθικου Μ3 Ε30 ακουγονται ωραια , αλλα απευθυνονται σε καποιον ο οποιος αφενος εχει ζησει τις δυσκολιες και τη μειωμενη ανεση που παρουσιαζει με τα σημερινα στανταρντς ενα τετοιο αυτοκινητο, κοινως καποιος που οδηγουσε ηδη στα μεσα της δεκαετιας του '80 και δε τον νοιαζει να επιστρεψει σ'εκεινο το επιπεδο . Και επειδη τυγχανει ενας φιλος να ειχε το πρωτο Μ3 Ε30 με ελληνικες πινακιδες (μαυρο) το 1985 αν θυμαμαι καλα, συμφωνω οτι ηταν πολυ μπροστα απ'οτιδηποτε αλλο εκεινη την εποχη. Αλλα ως εκει . Σημερα δεν ειναι τιποτα ξεχωριστο οδηγικα. Ακομα και το αγωνιστικο DTM εκεινης της εποχης εχει λιγοτερη ακαμψια απο ενα σημερινο 335.
    Οσον αφορα τις συγκρισεις Ε46 και Ε92 εκει θα ελεγα οτι ειναι θεμα του καθενος να συγκρινει και να κρινει και αναλογα τα κεφια του και τις απαιτησεις του να διαλεξει ποιο του κανει .
    Γνωμη μου ειναι οτι μ'εξαιρεση τους φιλους που κανουν track days ολοι οι υπολοιποι θα διαλεγαν ενα Ε92 αντι για Ε46 (και ειδικα csl) για καθημερινη χρηση αν δεν υπηρχε στη μεση ο παραγοντας τιμη.
    Η γνωμη του καθενος σεβαστη για τους δικους του λογους. Απλα καλο ειναι να μιλανε οσοι εχουν προσωπικη εμπειρια και οχι επειδη "ετσι εχουμε ακουσει" να λενε στα λαικοκοντροστεκια και λοιπα αστεια μερη συναθροισης ξερολων.
    Προσωπικα θα προτιμουσα ενα csl γιατι θεωρω οτι με καλυπτει η αυτοκινητιστικη εξελιξη μεχρι εκεινη την εποχη που κατασκευαστηκε . Δε θελω περισσοτερα μπλιμπλικια και οθονιτσες κλπ. Και μ'αρεσει η λυσσα που ακουω απ το μοτερ που θελει να βγει εξω απ το καπω και να δαγκωσει οτι κινειται τριγυρω και ας μην εχει 600 αλογα......Και μ΄'αρεσει που θα το δει καποιος που ξερει και θα πει "να ενα ωραιο csl", κοινως κατι μοναδικο και ξεχωριστο.
    Το σοβαροτερο θεμα για μενα ειναι αυτο της ασφαλειας που παρεχει ενα αυτοκινητο. Και το Ε46 εχει ολα αυτα τα οποια το καθιστουν υπερασφαλες, σε οτι αφορα τα ηλεκτρονικα του συστηματα καθως και παθητικη ασφαλεια, αεροσακοι κλπ.
    Δε νομιζω οτι σε αυτο τον τομεα η διαφορα ειναι τεραστια πλην ισως των σπαστικων ηλεκτρονικων βοηθηματων του Ε92 που σε δεινοσαυρους σαν εμανα ας πουμε δε μου λενε τιποτα και τα συχαινομαι μιας και εχω μαθει να οδηγω χωρις ολα αυτα τα Σουμαχερικα ηλεκτρονικα.
    Κατα δευτερον λατρευω τα ελαφρια αυτοκινητα .... μου φερνουν σε πολυ ψαγμενες κατασκευες με νοημα...και αυτο φαινεται σε στροφιλικια και πιστες γενικοτερα αλλα και στην χαλαρη οδηγηση ωπου ειναι αισθητο το χαμηλο βαρος.
    Το Ε92 σιγουρα σκιζει σε πολλους τομεις αλλα το θεωρω πολυ βαρυ για τα γουστα μου . Δεν ειναι σπορ ενα αυτοκινητο 2 τονων (με δυο ατομα και φουλ καυσιμα)...ειναι αστειο ..... και απλα ειναι δυνατον να πηγαινει γρηγορα χαρην στην εξελιξη των ελαστικων και των αναρτησεων κυριως. Αλλιως στην πρωτη στροφη θα μετραγε ραχουλες και λαγκαδια. Το βαρος δεν κρυβεται και οι στροφες τιμωρουν.

11. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (02-12-10), chief (01-12-10), EVERGET (01-12-10), halkida116mpack (01-12-10), NICK_M3 (01-12-10), Panos 316T (02-12-10), Thomelef (01-12-10)

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP