Αρχικό μήνυμα απο
m3e36
συγνωμη αλλα εχω μια απορια.το οτι η ε30 ειναι μια και μοναδικη που το στηριζεις?και δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα αλλα αρκετοι εχουν αυτη τη γνωμη.
αν παρουμε μια m3 ε30 ,μια m3 ε36,μια m3 ε46,ενα csl ,μια m3 ε92 και μια m3 e92 gts και τις βαλουμε ολες πχ στην πιστα των σερρων η αν θες ακομα παραπερα στο nurburgring ποια πιστευεις απο ολες θα κανει τον καλυτερο χρονο?
ποια κατα τη γνωμη σου ειναι τα κριτηρια που κανουν ξεχωριστη -μια και μοναδικη μια ε30?
*εννοειτε πως η παρεμβαση μου ειναι σε εντελως φιλικο επιπεδο.απλα εχω απορια εδω και χρονια πως μερικοι (ακομα και ξενοι δημοσιογραφοι) βγαζουν καλυτερη την ε30 απο πχ ενα csl.*
Την απαντηση την εχεις ηδη δωσει αλλα να πω κατι που ισως το ξεκαθαρισει αν και το ειπε και ο NINOX3 πιο πανω,αυτο που δινει μια Μ3 Ε30 ειναι το ανοθευτο-το καθαροαιμο-αυτα που προσφερε για την εποχη της ηταν πρωτογνωρα.....μετα ακολουθησαν πολλοι (ποια SUBARU?ποια HONDA??ποια MITSU???οχι παρακαλω τον αυτοκινητιστικο κολοσσο BMW και ιδιαιτερα εκεινης της εποχης στην ιδια προταση με τους ιαπωνες)....και μην ξεχνας μια χιλιοειπωμενη εκφραση που βλεπω οτι παρα πολλοι την περνανε στα ψηλα....''ηταν ενα αγωνιστικο δρομου'' με αυτο το σκεπτικο κατασκευαστηκε και οχι το αντιστροφο!!!!
insane in the ///Midbrain