ο φιλος αναφερει οτι εχει 316 .
με τα αν δεν γινεται μετατροπη![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Mε βλεπω τοτε να το ανταλλασσω με rx8 challenge. Αν ειναι να καιει οσο λετε και να εχω και προβληματα τοτε δεν με συμφερει. Ετσι και αλλιως και η bmw και το ρχ8 δευτερα αμαξια ειναι. Στην πολη και γενικα για δουλειες κυκλοφορω με το getz. Εγω ημουν ψημενος για την μετατροπη ,αλλα οι περισσοτεροι εχετε αντιρρησεις. ''μη θα σε πιασουν με το αδηλωτο και θα στο παρουν'' ''δηλωσε το καλυτερα και δινε 1000 ευρο για τελη και αλλα 1000 για ασφαλεια'' ''καλα καιει πολυ το 3λιτρο. Απο 14 λιτρα εως 25'' ''ασε που μπορει να μην βγει καλη η μετατροπη και να εχεις προβληματα '' κ.τ.λ
δεν ειδα κανενα να λεει, οτι θα εχεις προβληματα...
Τωρα για την καταναλωση, μην περιμενεις οτι το ρχ θα βγει οικονομικοτερο...οπως επισης σκεψουν την αξιοπιστια του.
Για το δηλωμα, ειναι δικο σου θεμα
Panos 316T (30-11-10)
φιλε γιαγια δεν έχουμε καθόλου αντιρρήσεις ,ίσα ίσα την εμπειρία και την άποψη μας λέμε για να σε βοηθήσουμε να δεις πιο σφαιρικά το θέμα.
εσύ έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι...
καλή τύχη
τούρμπο και πράσινα άλογα
Το rx-8 θα καιει πιο πολυ απο το 3.0 Μ54. Καλυτερα να συγκρινουμε τις καταναλωσεις του με το 850 csi παρα με ενα Μ54.
Μεσα στην πολη βαραει 20 λιτρα για πλακα.
Στην εθνικη αν δεις 10 εχεις πολυ γλυκο ποδι.
Μπας και καιει λιγο παραπανω απο Μ3?
Με Μ54Β22 παντως βλεπω σε ταξιδι(ηρεμα παντα) γυρω στα 7 λιτρα.
Μεσα στην πολη δεν περνάω τα 12 για κανενα λογο, ενω αν προσεξω κρατιεμαι στα 10. Σε βραδιά καψίματος θα δω κανενα 17αρι μεση...
Και φοράω και προγραμμα. Και εχω και 226.000 χλμ(κ ολο ανεβαινουν...)
Και ραβω κατι κουστουμια ΝΑ στα μικρα rx-8.
TA TENTΩΝΩ!
βεβαια τα μεγαλα μου αλλαζουν τα φωτα αλλα δεν ειναι της παρουσης...
Γενικα εχω πολλα παραπονα για το αμαξι.
Αλλα ο Μ54 οτι και να λεμε ειναι διαμαντι!
φιλε το rx8 ειναι τοσο οικονομικο οσο τα Ρεο στο στρατο που θελουνε μαζι και βυτιοφορο με καυσιμα για να πανε καμια 100 χιλιομετρα πορεια.
δεν συγκρινεται με το 3λιτρο ακομα και να το πηγαινεις τσιτα παντου
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
To RX8 οντως καιει παραπανω ,αλλα εχει χαμηλοτερα τελη και ασφαλιστρα κατι που ειναι θετικο αφου θα ειναι το δευτερο αμαξι και δεν θα γραφει πολλα χμ.
Οι καταναλωσεις σου ειναι εξαιρετικες ,αλλα εχεις και 60 αλογα διαφορα απο τον M54B30. H αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει. Αλλος λεει οτι στα 140χμ καιει 9 λιτρα και αλλος μπορει να λεει 14 λιτρα και αυτο το συμπερανα διαβαζοντας το τοπικ περι καταναλωσης στο φορουμ.