Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: [E46]Μ Pack ελατηρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Μηνύματα
    3.699
    Thanked
    3301
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα Μ ελατηρια τα εχω ηδη..Τα πηρα απο γνωστο μου που τα εβγαλε..Γιαυτο το λογο δηλαδη ηθελα να τα βαλω επειδη ελεγα θα χαμηλωσει το αυτοκινητο..Αν το χαμηλωσωσ σε συνδυασμο με σκληροτερα ελατηρια δε θα σκληρυνει πολυ ομως μετα?
    ..να μπω κι εγώ στην κουβέντα.... δεν είναι απόλυτο το ότι θα σκληρύνει, το σίγουρο είναι ότι θα μικρύνει η διαδρομή και αυτό δίνει την εντύπωση ότι σκληραίνει φτάνοντας νωρίτερα στα bump-stops τα οποία είναι "ταίρι" με τη διαδρομή των αμορτισέρ και τα ελατήρια που ήδη έχεις. Η καλύτερη κίνηση θα ήταν ήταν να βάλεις και Μ μπουκάλες/bump-stops, αλλιώς, αφού είναι ήδη σκληρό άστο έτσι γιατί θα τερματίζεις πολύ εύκολα αν χαμηλώσεις κι άλλο.

  2. #2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..να μπω κι εγώ στην κουβέντα.... δεν είναι απόλυτο το ότι θα σκληρύνει, το σίγουρο είναι ότι θα μικρύνει η διαδρομή και αυτό δίνει την εντύπωση ότι σκληραίνει φτάνοντας νωρίτερα στα bump-stops τα οποία είναι "ταίρι" με τη διαδρομή των αμορτισέρ και τα ελατήρια που ήδη έχεις. Η καλύτερη κίνηση θα ήταν ήταν να βάλεις και Μ μπουκάλες, αλλιώς, αφού είναι ήδη σκληρό άστο έτσι γιατί θα τερματίζεις πολύ εύκολα αν χαμηλώσεις κι άλλο.
    Νικο δεν το συζηταμε...αν ειναι να χαμηλωσει θα πρεπει να βαλει αλλα αμορτισερ με πιο κοντα καλαμια! Απλα για τα m-pack που ειναι μολις ενα ποντο πιο κοντα...δεν θα εχει προβλημα!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP