Τέλεια παιδιά μπράβο, λιθαράκι λιθαράκι αποκτώ καλύτερη άποψη
Φίλε bmw316turbo δες λίγο το ποστ 105 αν θέλεις

(εγω έχω Μ42)
Αυτό που κυνηγάω είναι το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον υπάρχον κομπρέσορα και τα μαμα σωθικά!Δεν κυνηγάω την πιο οικονοκιμή λύση, χωρίς να υπάρχει απο την άλλη μεγάλη οικονομική άνεση. Προτιμώ να κάνω υπομονή όσο χρειαστεί και το προντζεκτ να βγει οπως πρέπει, παρά να το τελειώσω και μετά να είμαι πάλι στο ραβε ξύλωνε. Επίσης προτιμώ να δώσω το κατι παραπάνω εξ αρχής, παρά να το πληρώσω μετα με 100αρες βενζίνες. Γι αυτό κοιτώ τα waterinjection και τα indercooler.
Στα χέρια μου έχω τον και τον κομπρέσσορα και τα μπεκ (371cc).
Την πολλαπλή θα προσπαθήσω να την φτιάξω μόνος μου, ίσως την κανω και απο carbon.
Ιντερκουλερ χειροποίητο μαζι με μεταλλικές σωληνώσεις έχω βρει με 300Ε και αν καταφέρω να κάνω μια εξυπηρέτηση θα πληρώσω μονο τα υλικά.
Αν βάλω άγραφο την πιο πολύ δουλειά θα την κάνω με φίλο μου που το έχει κάνει στο δικό του προην τουρμπάτο αυτοκίνητο. Φυσικά θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο στο ebay.
Εκτός αυτού δεν εμπιστεύομαι κανέναν στην Κρήτη να ρυθμίσει τον μαμα εγκέφαλο, πράγμα που σημαίνει οτι αν για οποιονδήποτε λόγο χρειαστώ κατι μετα το ρύθμισμα δεν θα είναι δίπλα.
Δλδ τι προβλήματα μπορεί να έχω στην καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου με τον άγραφο? Δεν επιτρέπει καλύτερη κατανάλωση δύναμη και αξιοπιστία? Σε αυτή την περίπτωση o νοκ που έχει πάνω το μοτερ δεν θα δουλεύει?