Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 48

Θέμα: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΥΒΙΚΑ???

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παίδες έπεσα πάνω στη συζήτησή σας και το θέμα με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω ένα Mercedes E220 του 94, μοτέρ 2200 κυβικών, καταλυτικό, και θέλω να το κάνω (στα χαρτιά) 1800cc επειδή τα 2200 κυβικα δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω φορολογικά.

Σήμερα το πρωί πήγα στο υπουργείο συγκοινωνιών (ή μήπως λέγεται μεταφορών?) στο Μπουρνάζι και ρώτησα για το θέμα του υποκυβισμού. Ο αρμόδιος υπάλληλος μου έδωσε το ΦΕΚ που γράφει τις προϋποθέσεις και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Μετά πήγα σε κάποιον εκεί δίπλα που διεκπεραιώνει διάφορα ζητήματα σχετικά με το υπουργείο, και μου είπε ότι χρειάζεται (όπως διαβασα και στο ΦΕΚ) να του πάω ένα τιμολόγιο από μηχανικό, το οποίο να δείχνει ότι έχει γίνει η μετατροπή, και αυτός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, δηλ. χαρτί από την αντιπροσωπεία της Mercedes ότι η μετατροπή είναι κατάλληλη, πιστοποίηση μηχανολόγου κλπ. Για αυτή τη δουλειά μου ζήτησε 500¤.

Μου είπε επίσης ότι έχουν γίνει πάρα πολύ υποκυβισμοί, και πώς κάποια στιγμή θα αρχίσουν να καλούν κάποια οχήματα ενδεικτικά για να ελέγξουν αν όντως έχουν υποκυβιστεί. Στην περίπτωση που θα τύχει να καλέσουν και εμένα, θα χρειαστεί να ξαναβρώ ένα τιμολόγιο που να δείχνει ότι έγινε ξανά μετατροπή σε 2.200cc και θα τους λεω ότι απλώς δε πρόλαβα να το δηλώσω ακόμη. Δεν γίνεται να μου επιβληθούν κυρώσεις για αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Αν το καταφέρω, αντί για 600ευρώ σήμα θα πληρώσω 270¤. Μιλάμε για 330¤ κέρδος απ' το σήμα. Και θα μπορώ επιτέλους να το κυκλοφορώ.

Κάποια στιγμή θα σας ποστάρω το ΦΕΚ. Δυο σελίδες είναι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delisgt4 : 29-11-10 στις 16:05

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP