Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 156

Θέμα: Συνάντηση Θεσσαλίας 28/11/2010

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το πρωί της κυριακής ήταν Υπέροχο!!!

Όλα τα παιδιά ήρθαν με χαμόγελο και έντονη την διάθεση για πειράγματα μεταξύ μας!!!
    Επιτέλους γνωρίσαμε και μέλη με τα οποία μπορεί να μιλάμε καθημερινά αλλά δεν ξέρουμε ποιοί και πώς είναι!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τα παιδιά-μέλη από την Λάρισα-Βόλο (Γιάννη, φοβερό το ασημένιο κάρο σου), τα παιδιά από την Καρδίτσα με τα δυνατά μοτέρ, τα παιδιά από τα Τρίκαλα που ήρθαν μαζί με τον Μοδ. Καφετζή, τον Νίκο με τον λευκό Άσσο που έκανε καμιά 10αριά χλμ επιπλέον μέχρι να μας βρει , τον Κωνσταντίνο+την γυναίκα του από την Σαλόνικα που μας έλεγε ιστορίες για τον φίλο Γιώργο (Yoda) και το αργό του αυτοκίνητο!!

Ξέχασα κάποιον...?? Είχαμε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΓΙΑΝΝΗ, που του στείλαμε χαιρετίσματα....τα πήρες??
    Φυσικά για το Τέλος να πω πως χάρηκα ιδιαίτερα για τα φιλαράκια μου Άρη-Βασίλη-Θάνο (ανά ηλικία σας έργαψα)!!! Ο Θάνος βέβαια μας στενοχώρησε λίγο εμένα+τον Άρη γιατί το πατάκι του οδηγού το είχε αρκετά λερωμένο...
    Τελικά ο 'Αρης δεν κρατήθηκε και το τίναξε ο ίδιος!!
    Βασίλη πολύ ωραία τα καινούρια σου "παπούτσια"...

Εκπληκτικός είναι και ο φωτογράφος μας και νέο μέλος, ο Γιώργος (Λαρισαίος και γ@μώ τα παιδιά/τον ξέρω χρόνια) που έκανε μέχρι και ακροβατικά ώστε να φωτογραφίσει όλα τα εργαλεία μαζί...
    Τέτοιες συναντήσεις λοιπόν να συμβαίνουν συχνά, να έχουμε να λέμε και να γελάμε!!!

υ.γ. Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα ευχαριστώ στον Άρη για το κέρασμα των καφέδων.............

Uploaded with ImageShack.us

2. The Following 6 Users Say Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

aristent (28-11-10), bill_m3 (28-11-10), GEO316 (09-12-10), gianstef (29-11-10), Konstantinos E60 (28-11-10), Nick bmwlover (28-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP