-
Ναι ρε γμτ, μλκ που με έπριζε. Αν και εκείνη την στιγμή δεν με ενοχλούσε τόσο, όσο και αν δεν το πιστεύετε, γιατι δεν ήξερα τους δρόμους και απο παντού σκάγανε round about. Οι ευθείες τελείωναν για με την σκέψη. Πραγματικά το φοβερό ήταν που ένιωθες να τα τραβάει όλα πίσω. Στις αλλαγές το σώμα σου ξεκόλλαγε λίγο απο το κάθισμα, αλλά μόλις κούμπωνε η επόμενη ταχύτητα, σε κλότσαγε πάλι μέσα. Το άλλο όμορφο ήταν όταν τελείωσε η βόλτα και βγήκα έξω, που έβγαινε η ζέστη απο τους πίσω θόλους.... αχ αυτή η ζεστή μυρωδιά...(έξω είχε 40 βαθμούς και τρελή υγρασία)
ΟΙ τιμές κανονικά ήταν
50Ε 10λ γύρω το τετράγωνο (χωρίς εθνική)
100Ε 20λ (με εθνική αυτό που πήρα)
150Ε αν θυμάμαι 30λ
και 300Ε μια ώρα με στροφές στο βουνο
Άλλα 20Ε το HD video
Για f430 scuderia kai 458 τα διπλά σε όλα(εκτος βίντεο)
Στο μαγαζί είχαν
f430
f430 spider
f430 scuderia
458 italia
california(κακασχημη)
δεν θυμάμαι να ειχε κατι άλλο
Εγω ως γνήσιος έλληνας φοιτητής κατόπιν συνεννόησης με μια πανέμορφη ψηλή ιταλίδα μάζεψα μερικούς ακόμα φίλους και πληρώσαμε για τα 20λ 80Ε μαζι με το βίντεο χεχε...
Τη πουστι@ μου την έπεξε ένας συμφοιτητής μου που ήξερε ότι στη Μόντενα τις νοικιάζουν και σκόπιμα δεν μου είπε τίποτα. Αν το ήξερα θα είχα μαζέψει χρήματα να την λιώσω μια ώρα στο βουνό
. Του μπαντ...
ΥΓ Συνονόματε το πρόντζεκτ θα το συνεχίσω και θα βγεί μοναδικό, έχω ψάξει και μάθει αρκετά πράγματα, αλλά πρέπει να μάθω και κάποια ακόμα να δω πως θα τα κάνω. Θα το ενημερώσω άμεσα με κάποιες φωτο. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα οριστικά λυσίματα θα ξεκινήσουν μετά την εξεταστική του Γενάρη, το πότε εξαρτάτε απο πολλά...
-
The Following 3 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:
aristent (28-11-10), oldcarskickass (30-11-10), Samaro (28-11-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP