Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: Κοστος μετατροπης για ταφο Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eφοσον υπαρχουν τα Bilstein δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολατε στα KONI..?
    Bαλε φιλε μου Bistein με eibach και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο παντου!
    Eχω διαβασει οτι ειναι κουτσουρα και δεν συμπεριφερονται καθολου καλα σε μετριο δρομο με λακουβες, αλλα προσωπικη αποψη δεν εχω. Για τα koni sport εχω και ειναι η καλυτερη. Τα εχουν βαλει 2 φιλοι μου, σε corolla g6 και golf και τα αμαξια απο κουβαδες εγιναν τρενα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο toure7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eχω διαβασει οτι ειναι κουτσουρα και δεν συμπεριφερονται καθολου καλα σε μετριο δρομο με λακουβες, αλλα προσωπικη αποψη δεν εχω. Για τα koni sport εχω και ειναι η καλυτερη. Τα εχουν βαλει 2 φιλοι μου, σε corolla g6 και golf και τα αμαξια απο κουβαδες εγιναν τρενα.

Επειδη τα εχω φορεσει και τα δυο απλα θα σου πω καμια σχεση!
    Για corolla και golf μπορει να ταιριαξαν ειδικα για golf για corolla πολυ κοπανημα με το παραμικρο.

Τα Bilstein κουτσουρο???
    Oχι φιλε μου λαθος σε εχουν πληροφορηση τα Bistein ειναι μακραν οτι καλυτερο για Bmw τα περισσοτερα bmw που κυκλοφορουν αυτα φορανε και ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και δοκιμασμενη λυση!

Η Εκτιμηση ειναι προσωπικη αν νομιζεις οτι με την Koni θα εισια καλυτερα No Problem!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη τα εχω φορεσει και τα δυο απλα θα σου πω καμια σχεση!
    Για corolla και golf μπορει να ταιριαξαν ειδικα για golf για corolla πολυ κοπανημα με το παραμικρο.

Τα Bilstein κουτσουρο???
    Oχι φιλε μου λαθος σε εχουν πληροφορηση τα Bistein ειναι μακραν οτι καλυτερο για Bmw τα περισσοτερα bmw που κυκλοφορουν αυτα φορανε και ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και δοκιμασμενη λυση!

Η Εκτιμηση ειναι προσωπικη αν νομιζεις οτι με την Koni θα εισια καλυτερα No Problem!!
    Νομιζω σε αυτο το φορουμ ηταν 2 παληκαρια που ειχαν βαλει pss9 και ηταν απογοητευμενοι.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP