Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: BMW mobile care εμπειρία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν τον πληρωσα στην δικη μου περιπτωση.Επρεπε να σηκωθει το αμαξι με γρυλο γιατι ειχε φυγει ενας συνδεσμος την βενζινης αλλα στην προσπαθεια του να το σηκωσει εκανε μια μικροζημια στο μασπιε(μην το αναλυω τωρα) και ετσι δεν μου πηρε χρηματα απλα κανονισαμε να μου το φτιαξει σε μια αντιπροσωπεια.Παντως επειδη δεν ημουν γραμμενος πιστευω οτι θα με εγδερνε .Τωρα αμα εισαι γραμμενος φυσικα και δεν πληρωνεις.Αλλα αξιζει γιατι ερχονται τσακ μπαμ.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγώ έχω τις καλύτερες εμπειρίες γιατί τους χρειάστηκα περίπου 5 φορές και σε αρκετά μακρινές περιοχές. Μπράβο τους

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την πινακίδα την θέλουν γιά να δούν αν το αυτοκίνητο έχει ταξινομηθεί στην Ελλάδα ή δεν παίζει ρόλο αυτό ?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τέλος καλό, όλα καλά.

Δηλαδή αυτό ισχύει για όλα τα bmw που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ? Ή πρέπει να είναι 'ελληνικής' αντιπροσωπείας ?
    Δεν ξέρω και μου βάζετε δύσκολα. Οταν ήρθε με ρώτησε αν είναι για το 46άρι απο έξω που καθόταν αλλά τον έστειλα μέσα στο γκαράζ για το δικό μου. Αν πρόΚειται για μικροπροβλήματα όπως είναι της μπαταρίας τότε δεν νομίζω να το ψάξουν και πολύ. Αν είναι για κάτι πιο σοβαρό ίσως να τους ενδιαφέρει απο που είναι αγορασμένο.

Η υπηρεσία Αυτή είναι διεθνής. Αρα και στην Γερμανία να αγόρασε κάποιος αυτοκίνητο σημαίνει οτι και ο Γερμανος την έχει για να τον εξυπηρετήσει. Αρα δεν πρέπει να παίζει ρόλο απο που και απο ποιον είναι το αυτοκίνητο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 26-11-10 στις 13:55

4. The Following 2 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

Monsta (26-11-10), PANOS-E60 (26-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP