-
καλησπερα στην παρεα της BMW.Εγω προσωπικά δεν ειμαι κατοχος BMW,αλλα επειδη με ενδειαφερει το θέμα θα ηθελα ορισμενες απαντησεις απο οσους γνωριζουν.Ψάχνοντας για αλοιφαδορους στο google,μου εβγαλε η αναζητηση και το συγκεκριμενο forum,που ομολογω το βρηκα παρα πολυ ενδειαφερον οσον αφορα το συγκεκριμενο θέμα συζητησης σας.Ενδειαφερομαι να αγορασω εναν αλοιφαδορο αλλα δεν ξερω τι ακριβως,επροκειτο να το χρησιμοποιησω σε λεωφορειο, το οποιο αγορασθηκε καινουργιο και τωρα ειναι 2 ετων.Βεβαια οχι οτι χρειαζεται το χρωμα του καποια αναναεωση,γιατι ειναι καινουργιο ακομη,αλλα απο την αντιπροσωπια μου ειπαν οτι ενα κερωμα, χρειαζεται εάν θέλω να προστατεψω το χρωμα του(μεταλλικο,περλα).Βέβαια ημουν ετοιμος να παραγγειλω ενα μηχανημα της Einhell,αλλα μολις διαβασα το σχετικό αρθρο,κατεβασα ταχυτητα και ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω σαν ασχετος ερασιτεχνης.Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον αλιφαδόρο οχι πολυ ακριβο μεχρι 100-120¤, και αλειφες,κερια γιατι στο εμποριο γινεται χαμος και σαν ασχετος μην φορτωθω καμια @αλακια, και τρεχω και δεν φτανω,και απο μαλλι βγω και κουρεμενος.Βρηκα ενα της EINHELL, σε καλη τιμη αλλα δεν ξερω τι σοι ειναι.Σαν ερασιτεχνης μου φαινοταν το ολο σκηνικο πανευκολο,αλλα μολις διαβασα τα παραπανω για φεγγαρια κ.α μου ηρθαν αστρα.Δεν θελω να προκαλεσω ζημια,θελω να κανω καλη δουλεια, γιατι τα 600¤ για γυαλισμα στην αντιπροσωπεια ειναι παρα πολλα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
nikosmagiq
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP