Ρε σεις θα σταματήσετε βραδυάτικα???
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ
Θα πάω αύριο Τάσο για τυροπιτίτσα και νεγράκι!!!! χα χα χα
από Δέσποινα ?
από Κωνσταντινίδη ?
Ρε σεις θα σταματήσετε βραδυάτικα???
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ
Θα πάω αύριο Τάσο για τυροπιτίτσα και νεγράκι!!!! χα χα χα
Απο Κωνσταντινιδη. Μεχρι και εγω που ειμαι απο Πατρα τον ξερω. Οταν ανεβαινω Αθηνα εκει παω για Μιλφειγ...
Ξέχασα,όποιος βρεθεί:
Καλαμάτα: οπωσδήποτε να αναζητήσει γαλακτομπούρεκο από τον ''Σκιαδά'',
ΤρίποΛη: Κρέμα - μπουγάτσα - γαλακτομπούρεκο από τον ''Κανατά''
Ντόνατς από τα ''Dozen Donuts''
Άστρος: Γαλακτομπούρεκο από το ζαχαροπλαστείο ''τα Γαλάτσια''.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Εγώ τι δουλειά έχω με το Άστρος?? Ρώτησε το μισό φόρουμ που του τα έχω κάνει τσουρέκια με την διαφήμιση που του ρίχνω
Επίσης μελομακάρονα, κουραμπίεδες, γαλατομπούρεκό κ.α ενώ ποιο πριν θα φάτε κατσικάκι κοκκινιστό, παραδοσιακή βραστή γίδα (μαζεύονται σφήγκες) και για επιδόρπιο τοπικό γιαούρτι σακούλας με επίσης τοπικής παραγωγής μέλι.
και μετά κάτω από την πλατεία θα πιείτε νεράκι από τις παλιές πηγές των τριων λιονταριών που φέρνουν νερό από τον Πάρνωνα.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μια ανάγνωση να κάνει σ αυτό το θρεντ καμιά γκαστρωμένη και θα τη τρέχουν άρον άρον να γεννήσει.
katsaraios (24-11-10), Konstantinos E60 (24-11-10), Ptboul (24-11-10)
Οι "μικρες" τουλουμπες εχουν ενα "μεγαλο" μειονεκτημα......δεν εχουν χοντρη ψυχα στη μεση και ετσι η γευση του σιροπιου ειναι πολυ εντονη ...ενω η ψυχα ισορροπει τη γευση του συνολου......παλια στα γηπεδα πουλαγαν κατι "βρωμικες" αλλα νοστιμοτατες τουλουμπες γυρω στα 25 εκατοστα ....εβγαζες ανετα ενα ημιχρονο.
Απο καραβαν μ'αρεσουν καποια σιροπιαστα με σοκολατα και καποια αλλα με δαμασκηνο ......
Ptboul (24-11-10)