Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ

Ψήφισαν
26. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • θα πάρουμε την δόση και δεν χρεωκοπούμε...όλα είναι ψέματα για να μας φοβήσουν

14 53,85%
  • μπορεί και να μην την πάρουμε και ώντος να χρεωκοπήσουμε...τα πράγματα είναι σοβαρα

12 46,15%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 167

Θέμα: ΔΟΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους απατεώνες που κυβερνούν αυτόν το τόπο και του πίνουν το αίμα 30 χρόνια.

Εσείς κηφήνες ..που αγαπάτε τόσο πολύ την Ελλάδα και κάνετε σχέδια για το πως θα τη σώσουμε εμείς (που δεν τα φάγαμε) θα θυσιάζατε τις περιουσίες σας, όπως θυσιάζουν τα εισοδήματά τους και τι περιουσίες τους οι Έλληνες πολίτες, για να βοηθήσετε να σωθεί η χώρα?

(...κατά το αμίμητο που μας είπε ο Γ@Π ότι συνάντησε πολίτες που του είπαν πως για τη σωτηρία της Ελλάδας και το μισθό τους θα θυσίαζαν...)

Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να γίνει σε ζωντανή εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού. Θα ήθελα να δω τι θα απαντήσουν οι υποκριτές που όσο είναι στην πολιτική απέκτησαν από 40 σπίτια ο καθένας....

Να πτωχεύσουν αυτοί πρώτοι!

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

oldcarskickass (24-11-10), Vasilis (24-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση σε όλους τους απατεώνες που κυβερνούν αυτόν το τόπο και του πίνουν το αίμα 30 χρόνια.

Εσείς κηφήνες ..που αγαπάτε τόσο πολύ την Ελλάδα και κάνετε σχέδια για το πως θα τη σώσουμε εμείς (που δεν τα φάγαμε) θα θυσιάζατε τις περιουσίες σας, όπως θυσιάζουν τα εισοδήματά τους και τι περιουσίες τους οι Έλληνες πολίτες, για να βοηθήσετε να σωθεί η χώρα?

(...κατά το αμίμητο που μας είπε ο Γ@Π ότι συνάντησε πολίτες που του είπαν πως για τη σωτηρία Ελλάδας και το μισθό τους θα θυσίαζαν...)

Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να γίνει σε ζωντανή εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού. Θα ήθελα να δω τι θα απαντήσουν οι υποκριτές που όσο είναι στην πολιτική απέκτησαν από 40 σπίτια ο καθένας....

Να πτωχεύσουν αυτοί πρώτοι!

θα μου πεις ποιος Δημοσιογραφος θα κανει αυτην την ερωτηση?Η εστω θα τολμησει?

Μπραβο στους δημοσιογραφους τις Ιρλανδιας που καθε μερα ξεφτιλιζουν ολους τους πολιτικους εδω κατι τετοιο ειναι δυσκολο να γινει μιας και πολυ γλειφουν κωλους πολτικων.

Μονο ο Τραγκας τους τα λεει!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SuperSonic : 24-11-10 στις 14:29

4. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

oldcarskickass (24-11-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP