Σελίδα 6 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά απο που πρέπει να μπω και σε ποιον δρόμο θα βγώ για να περάσω τα διόδια των μαλγάρων?
    Δεν πάει αλλο αυτή η κατάσταση!
    Πρίν λίγο καιρό έκανα την διαδρομή Πτολεμαϊδα Θεσσαλονίκη με 4¤ διόδια πάνε έλα και τώρα θέλω 11.20¤
    Χώρια η βενζίνη που ανέβηκε στο διπλάσιο!
    Α! και μιλάμε για τελείως κωλόδρομο αυτή η εγνατία.
    Το χάσανε??? αν είναι να τους το βρούμε ρε παιδιά.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με τη μοτο δεν πληρωνω διοδια, ολο και απο καπου βρισκω να περασω, χωρις να με ενοχλει η μπαρα.

Με το αυτοκινητο πληρωνω, αλλα τωρα τελευταια ειδα ποσο ευκολο ειναι να σπρωξει κανεις τη μπαρα και να ανοιξει. Πολυ ευκολο.

ΑΛΛΑ, φιλος που ηταν μεσα σε αυτοκινητο, ετυχε σε φαση που ο μπροστινος εσπρωξε τη μπαρα και περασε. Ο ταμιας κατεγραψε τον αριθμο του οχηματος σε μια λιστα. Τωρα τι ακριβως γινεται με αυτη τη λιστα, δε γνωριζω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E36-Hartge Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά απο που πρέπει να μπω και σε ποιον δρόμο θα βγώ για να περάσω τα διόδια των μαλγάρων?
    Δεν πάει αλλο αυτή η κατάσταση!
    Πρίν λίγο καιρό έκανα την διαδρομή Πτολεμαϊδα Θεσσαλονίκη με 4¤ διόδια πάνε έλα και τώρα θέλω 11.20¤
    Χώρια η βενζίνη που ανέβηκε στο διπλάσιο!
    Α! και μιλάμε για τελείως κωλόδρομο αυτή η εγνατία.
    Το χάσανε??? αν είναι να τους το βρούμε ρε παιδιά.
    σημερα πηγα απο εκει.. λοιπον κανα 2km πριν τα διοδια εχει μια εξοδο προς μαλγαρα.περνας πανω απο τη γεφυρα και συνεχιζεις στον ιδιο δρομο που εισαι μεχρι τη χαλαστρα μετα εχει πινακιδες και βγαινεις στη γεφυρα για ευζωνους και συνεχιζεις κανονικα απο την εθνικη οδο οπως ειμασταν απο οταν πληρωναμε διοδια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου.
    Πρίν λίγο είδα στις ειδήσεις γι'αυτή τη διαδρομή και απο οτι κατάλαβα δεν θα είμαι ο μόνος που κάνει αυτή την παράκαμψη.
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

Rides
    0

Προεπιλογή

το μειον ειναι οτι ειναι λιιγο μακρυτερος ο δρομος αλλα σιγουρα γλιτωνεις κανα 2 ευρω απο την παρακαμψη.οταν εφευγα απο θεσσαλονικη ειδα την κινηση και ηταν λογω του οτι ανεβηκε και καποιοι διαμαρτυρονταν ή δεν ειχαν ετοιμασει τα λεφτα τους..οταν ηρθε η σειρα μου πεταω το 2ευρω και μου λεει 2,80.και μου λεει ο τυπας απο το ταμειο "ειδες οταν ανεβαζουμε τις τιμες εχει κινηση"αστειευωμενος..αλλα με πειραξε πολυ.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

@@@@@@@@@

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 8 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

beliris (25-11-10), bill_m3 (24-11-10), GiannisRob (23-11-10), halkida116mpack (23-11-10), Konstantinos E60 (25-11-10), Kostas_1 (23-11-10), NickE60 (23-11-10), Nino (25-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παίδες δε νομίζετε ότι θα ήταν καλό να γράψουμε κάποια εναλλακτική διαδρομή για τις εθνικές;

Δλδ παράδειγμα ξεκινάει κάποιος από σαλονίκη και θέλει να πάει αθήνα, από που πρέπει να πάει για να μην πληρώσει διόδια;

(μην πείτε κολυμπώντας)

Μετακομίζω αυτή την εβδομάδα και έχω πληρώσει 2 τόνους νταβατζιλίκια, δε γουστάρω άλλο.

Και το κακό είναι ότι δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω ενδελεχώς μέσω google maps. Χώρια το ότι αν βάλεις αποφυγή διοδίων στο GPS με βγάζει από κάτι χωματόδρομους και κατσικόδρομους.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από εθνική σκέτος ο δρόμος, ας κάνω και 2 ώρες παραπάνω, ΣΙΓΟΥΡΑ τα διόδια που θα γλυτώσω (εγώ και ο καθένας) θα είναι περισσότερα από τα καύσιμα.

9. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

beliris (25-11-10), katsaraios (25-11-10), NickE60 (25-11-10), Nino (25-11-10)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή διοδια-Ελλαδα

δεν ξερω παιδια αν εχει συζητηθει το θεμα, αν εχει συζητηθει θα ηθελα να ενωθει στην αντιστοιχη ενοτητα!

απλα αυτο που ειπε το εχουμε πει ολοι πολλες φορες (με τα τελη κυκλοφοριας) αλλα δεν νομιζω να το εχουμε πει στα σωστα ατομα! θα ηθελα πολυ την γνωμη σας!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παίδες δε νομίζετε ότι θα ήταν καλό να γράψουμε κάποια εναλλακτική διαδρομή για τις εθνικές;

Δλδ παράδειγμα ξεκινάει κάποιος από σαλονίκη και θέλει να πάει αθήνα, από που πρέπει να πάει για να μην πληρώσει διόδια;

(μην πείτε κολυμπώντας)

Μετακομίζω αυτή την εβδομάδα και έχω πληρώσει 2 τόνους νταβατζιλίκια, δε γουστάρω άλλο.

Και το κακό είναι ότι δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω ενδελεχώς μέσω google maps. Χώρια το ότι αν βάλεις αποφυγή διοδίων στο GPS με βγάζει από κάτι χωματόδρομους και κατσικόδρομους.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από εθνική σκέτος ο δρόμος, ας κάνω και 2 ώρες παραπάνω, ΣΙΓΟΥΡΑ τα διόδια που θα γλυτώσω (εγώ και ο καθένας) θα είναι περισσότερα από τα καύσιμα.

https://www.viamichelin.com/web/Itin...routeConso=5.6

αν στα Driving directions τσεκάρεις Quickest και στα More options τσεκάρεις Avoid tolls, Avoid off-road connections (τα έχω τσεκάρει ήδη)

πατάς search

θα κάνεις περίπου 100χλμ - 2 ώρες παραπάνω, θα πληρώσεις 2 ευρώ διόδια, θα ευχαριστηθείς οδήγηση και θα γνωρίσεις τη μισή Ελλάδα... θα χαρεί να σε δει και αυτή...

αν αφήσεις το "Michelin recommended" θα κάνεις 15 χλμ, 15-20 λεπτά παραπάνω, αλλά δεν θα πληρώσεις καθόλου διόδια.

υπ' όψιν ότι ο χρόνος βγαίνει βάσει ανωτάτου ορίου ταχύτητας ανά περιοχή... αν πολ/σεις επί 0.6 - 0.7 θα είναι πιο ρεαλιστικός..

12. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (25-11-10), beliris (25-11-10), Konstantinos E60 (25-11-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραιος ο ροκκας Σαββας

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

14. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Konstantinos E60 (06-12-10), kplc16 (06-12-10), NickE60 (06-12-10)

Σελίδα 6 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 456781656 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP