sympether with chiefτης
Κοιτα δεν νομιζω στην κατηγορια 1.8 η bmw να εχει κατι να σταθει απεναντι στο 1.8Τ..Αν το συγκρινεις με ενα 2 λιτρο εγω το Α3 θα επαιρνα γιατι η σειρα 1 δεν μου αρεσει και η 3αρα πεφτει καπως για την ηλικια μου(23)..Τωρα με 325 σε δυναμη αν το συγκρινεις αν σκεφτεις πως το Α3 με 500 ευρω παει 220 τουρμπατα και παλι εχει τα δικα του πλεονεκτηματα εκει ασε που το παιρνεις και quattro..Σαν αμαξι προσωπικα το Α3 με καλυπτει απολυτα εμφανησιακα οσο αφορα αυτο που μου αρεσει και θεωρω οτι μου ταιριαζει και σε δυναμη...Τωρα το s3 δεν ξερω να πω σε συγκριση με ενα 335...Θα διαλεγα το 335 προφανως για λογους κ@@λας με τα bmw αλλα αν το σκεφτω σαν 3ος και ουδετερος θα εκλινα προς το S3..Ειναι και 2λιτρο αν δεν κανω λαθος οποτε παιζει και η εφορια μεσα..
Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Ότι θα κλάψουν μανούλες συμφωνώ...
Από εκεί και μετά δεν έχω δει ούτε ένα RS5 Ελλάδα (εαν αναλογιστείς πόσα S5 κυκλοφορούν...)
Πόσο μάλλον RS3 σε σύγκριση με τα S3...
Μπορει να ειναι γρηγορο μπορει να ειναι Αudi αλλα σε καμια περιπτωσει δεν θα ειναι επυτιχια τις Audi το συγκεκριμενο μοντελο.
Α-πίθανο!
Α-νεπανάληπτο!
Α-νυπέρβλητο!
Α-συναγώνιστο!
Α-φταστο!
Α-βασάνιστο!
Α-γαλμάτινο!
Α-γγελικό!
Α-βυσσαλέο!
Α-γέραστο!
Α-γέρωχο!
Α-γνώριστο!
Α-δαμάντινο!
Α-δέκαστο!
Α-δέσμευτο!
Α-διάβλητο!
Α-διάλλακτο!
Α-διαπέραστο!
Α-διάψευστο!
Α-διοίκητο!
Α-δούλωτο!
Α-δυσώπητο!
Α-ειθαλές!
Α-έναο!
Α-έρινο!
Α-εριτζίδικο?
Α-εριωθούμενο!
Αεροστεγές!
Α-ζευγάρωτο!
Α-ήττητο!
Α-θάνατο!
Α-θεόφοβο!
Α-καταμάχητο!
Α-κηλίδωτο!
Α-κόλαστο!
Α-κούραστο!
Α-λαβάστρινο!
Α-λανιάρικο!
Α-λεξίσφαιρο!
Α-λησμόνητο!
Α-λήτικο!
Αλ-λήθωρο!
Αλ-λιώτικο!
Α-μάζευτο!
Α-μείλικτο!
Α-μετάκλητο!
Α-μόλυντο!
Α-μφισεξουαλικό!
Α-ναγκαίο!
Α-ναγνωρίσιμο!
Ανεξέλεγκτο!
Α-ναρχικό!
Α-νέλπιστο!
Α-νέμελο!
Α-νέραστο!
Α-νεξάντλητο!
Ατέρμωνο!
Απύθμενο!
Α-χαλίνωτο!
Με μια λέξη:
Α-UDI.
Με δυο σύμβολα:
@@
Και με μια εικόνα:
![]()
GiannisRob (22-11-10), gnx (22-11-10), Gregory_///M (22-11-10), halkida116mpack (22-11-10), katsaraios (24-11-10), kloukakis (22-11-10), Kostas_1 (22-11-10), NickE60 (23-11-10), Nikos (24-11-10), Thomelef (22-11-10), z3 2.2 (22-11-10)
νομίζω πως ότι είχε να δείξει η audi μέχρι τώρα ήταν το R8. απο εκεί και πέρα, πάλι
βαρεμάρα όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. όχι πως το R8 είναι και κάνα
τρελό όχημα, μιάς και στα λεφτά του υπάρχουν κλάσης ανώτερες κατασκευές, αλλά λέμε
τώρα. τουλάχιστο ωφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε για το συγκεκριμένο αμάξι.
sympether with chiefτης
θα κλαψουν τα διπλοτουρμινα... χεχεχε
Ευχομαι και σε Fabia, γρήγορα, ανυπομονώ.