ενοιμερωτικα:και τα x86 δεχονται μεγαλυτερες ραμ απο 3gb αρκει να εχεις το καταλληλο patch....
i5-6gb ram@1600 powered by win7 32bit ultimate
ενοιμερωτικα:και τα x86 δεχονται μεγαλυτερες ραμ απο 3gb αρκει να εχεις το καταλληλο patch....
i5-6gb ram@1600 powered by win7 32bit ultimate
dimtz (22-11-10)
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, η memory που εχει ειναι DDR3 4GB, απλα θα ηθελα να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του επεξεργαστη, δεν κανω και τρελα πραγματα στο pc οτι κανει ενας μεσος χρηστης, εχω ακουσει γι αυτο και ρωτω εσας για επιβαιβεωση οτι το μηχανημα μου δουλευει καλυτερα εαν εχω 64 bit και με τα κλειδια που εχω γιατι οχι να μην τα περασω (δεν θελω να βαλω κατι σπασμενο αν και δεν ξερω τις διαφορες περα απο τα update), αξιζει ο κοπος???????????![]()
Επίσης ενημερωτικά, 32bit λειτουργικό δεν έχει τρόπο να διευθυνσιοδοτήσει 4GB μνήμη. Με απλά μαθηματικά, δεν φτάνουν τα ψηφία. Συνεπώς μπορεί να βλέπεις την ύπαρξη των ΧGB που έχεις, αλλά ποτέ δεν θα τη χρησιμοποιήσεις. Ποτέ δεν θα γραφτεί τίποτα εκεί ψηλά..
Για τον φίλο που ξεκίνησε το thread: Αφού δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο και εξειδικευμένο, μην μπεις καν στη διαδικασία. Δεν πρόκειται ποτέ να δεις τη διαφορά τους, αν και υπάρχει κάτω από προϋποθέσεις. Αυτές όμως σίγουρα δεν αποτελούν την απλή καθημερινή χρήση browsing-word-κανά παιχνιδάκι. Αν θέλεις για δική σου περιέργεια να "τραβηχτείς", δοκίμασε σε virtual machine που είναι ακίνδυνο να δεις αν περνάνε τα κλειδιά σου. Στο μέλλον αν χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία format+64-bit να ξέρεις αν μπορείς να τα βάλεις με το κλειδί που έχεις.
dimtz (22-11-10)