Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Ερωτηση για Ρουλεμαν & Μουαγιε Hyundai

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

προφανως εχεις πισω ταμπουρα γι αυτο και θελει αλλαγη το μουαγιε το οποιο ειναι το φρενο σου καο οπως ειπες αφου του εχεις πιει το αιμα πλεον φαγωθηκε πολυ και δεν εχεις πισω φρενο-χειροφρενο σε εκεινο τον τροχο!!αυτο ειναι μαζι με το ρουλεμαν κομπλε!! μπροστα εφοσων σου ειεπ οτι θελεις ρουλεμαν σημαινει οτι κανει θορυβο και εχει χαλασει!!!δυσκολα να φρακαρει εως απιθανο αλλα εχει στραβωσει ζαντα απο φρακαρισμενο ρουλεμαν λογο τριβης!!350ε μου φαινονται πολλα!!!!τι αμαξι ειναι δεν μας ειπες!!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    προφανως εχεις πισω ταμπουρα γι αυτο και θελει αλλαγη το μουαγιε το οποιο ειναι το φρενο σου καο οπως ειπες αφου του εχεις πιει το αιμα πλεον φαγωθηκε πολυ και δεν εχεις πισω φρενο-χειροφρενο σε εκεινο τον τροχο!!αυτο ειναι μαζι με το ρουλεμαν κομπλε!! μπροστα εφοσων σου ειεπ οτι θελεις ρουλεμαν σημαινει οτι κανει θορυβο και εχει χαλασει!!!δυσκολα να φρακαρει εως απιθανο αλλα εχει στραβωσει ζαντα απο φρακαρισμενο ρουλεμαν λογο τριβης!!350ε μου φαινονται πολλα!!!!τι αμαξι ειναι δεν μας ειπες!!!
    Χιουντάι είπε, μάλλον Αξεντ φαντάζομαι ... το 'χασα αυτό χτες μετά την πρώτη απάντηση. Και μένα πολλά μου φαίνονται 350ε γιά 4 ρουλεμάν και 1 μουαγιε ... εκτός και αν η χιουντάι είναι ακριβότερη από τα δικά μας Ε36 ...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP