Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αφου δεν το λες εσυ, θα το πω εγω ποσο παιρνει ενας γιατρος επιμελητης Β' του ΕΣΥ.
    μετα τις περικοπες του μαϊου, 1380 ευρω με τις εφημεριες ολα κομπλε, τελικη τιμη!
    με τουλαχιστον 10 χρονια σπουδες!
    τα φακελακια δεν τα αγγιζουν πλεον, φοβουνται και οι ιδιοι, αλλα και ο κοσμος αγαναντησε και δεν τα δινει.

1468 ευρω Βασικος Μισθος,απο 01/01/2009...εξυπακουεται οτι υπαρχουν επιδοματα που προστιθενται!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλά αυτό Στάθη άστο καλύτερα. Υπάρχουν αρκετοί "ατρόμητοι" γιατροί ακόμα, που συνήθως δεν είναι τα νέα παιδιά αλλά οι πλεόν έμπειροι του χώρου που δεν τους αγγίζει και σχεδόν κανείς.
    Ωστόσο, το οτι ο κόσμος πάλι αγανάκτησε και δε δίνει όπως παλιά, είναι αλήθεια.
    επιτρεψτε μου να πω οτι ο κοσμος ΔΕΝ αγανακτησε ακομα κ για την Υγεια δυστυχως παντα θα δινει απο το υστερημα του

εχω προσφατα παραδειγματα συγγενων οι οποιοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα ακουμπησαν χοντρα για να ''γιαννουν''!

Οσο για τους ατρομητους που λες φιλε driver...παντα θα υπαρχουν!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

katsaraios (22-11-10), Stathis (22-11-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    1468 ευρω Βασικος Μισθος,απο 01/01/2009...εξυπακουεται οτι υπαρχουν επιδοματα που προστιθενται!
    ο βασικος μισθος ενος υπαλληλου ιδιας προϋπηρεσιας π.χ. στο υπουργειο οικονομικων ή τη βουλη, ή τον ησαπ με απολυτηριο λυκειου ή καποιες υποτυπωδεις σπουδες (καμια σχεση σε προσπαθεια και καταρτιση με ενα γιατρο δηλαδη), μπορεις να μας πεις ποσο ειναι?
    ειναι χαμηλοτερος?
    και αν θες πες μας αφου τα ξερεις λογικα και τα επιδοματα που παιρνουν και οι δυο κατηγοριες, ετσι για να συγκρινουμε...

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

απο 01/01/2008 εως κ 30/09/2008 ,εφαρμοστηκε κ η τελευταια εισοδηματικη πολιτικη των δημοσιων υπαλληλων.

Βαση αυτης διαμορφωνονται κ οι απολαβες ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ υπαλληλων (αναλογα παντα που ανηκουν)!

βαση αυτων των ποσων διαμορφωνονται ακομα κ οι μισθοι των δικαστικων υπαλληλων που σαφως ειναι οι ανωτεροι ολων των λειτουργων-υπαλληλων.

η τελευταια φορα που εγινε αλλαγη βασικου μισθου στους γιατρους του ΕΣΥ , ειναι στις 11/03/2009 με αρ. ΦΕΚ 43 (μπορεις να ανατρεξεις στις αναλογες πηγες να το διαπιστωσεις)

Διευθυντης Α 2.054,00
    Επιμελητης Α' 1.759,00
    Επιμελητης Β' 1.468,00
    Ειδικευομενος 1.027,00

Ευτυχως ή δυστυχως ΔΕΝ ειναι δικη μου δουλεια ουτε εχω χρονο να ψαξω κ να ποσταρω τα επιδοματα που παιρνουν εξτρα οι καθε λογης Δημ. Υπαλ κ Λειτουργοι.

Σαφως δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι ΔΙΚΑΙΟ το ποσο που παιρνουν οι γιατροι, ουτε φυσικα για την καταρτιση την οποια εχουν ουτε για το εργο το οποιο προσφερουν!

Αλλωστε κ το φακελλακι ειναι στο παιχνιδι.
    Ισως γνωριζουν οι ''απο πανω'' οτι το φακελλακι θα το παρουν ουτως ή αλλως , ετσι δινουν αυτο τον ''χαμηλο βασικο'' μισθο...στον οποιο ξαναλεω ΔΕΝ γνωριζω τα επιδοματα τα οποια προστιθενται κ ετσι δεν μπορω να σου ποσταρω τιποτα παραπανω να αντιπαραθεσεις!

οσον αφορα Νικολα το γεγονος της συνταξης κ του 20% πανω...ας μου φερει καποιος ντοκουμεντα να το πιστεψω

επειδη τυγχανει να ειμαι σε τετοιου ειδους υπηρεσια κ επειδη η δουλεια μου ειναι ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ (να βγαζω σε συνταξη υπαλληλους κ οχι μονο) πιστεψε με στο οτι ειναι μπαρουφες κ απλα αποπροσανατολιζουν τον κοσμο!

Παραπανω κουβεντα για το συγκεκριμενο θεμα...κατ ιδιαν , για ευνοητους λογους!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP