Μααστα...
Λοιπον, τελικα, μαλλον με δοκιμες στην πραξη γινεται η δουλεια, και αναλογως τα οδηγικα γουστα του καθενος...
Οπότε, εγω συγκεκριμενα εχω Bilstein κιτρινα "χοντρα" και ελατηρια 40/15 H&R. Αντιστρεπτικες 25,5/17mm μπρος/πισω. Offset (M3) προσφατα σινεμπλοκ ψαλιδιων. Και νορμαλ (υποτιθεται) ευθυγραμμιση, εργοστασιακη. Ευθυγραμισσας: "Χαρτι εισαι"...![]()
Μπροστα τωρα, κανα 4-μηνο μετα απο αυτη, με το ματι βλεπω αυξημενη καμπερ και στο δρομο τραβηγματα/διαβασματα στις ανωμαλιες (ειδικα μετα την αλλαγη των μπροστα ελαστικων (17aria) απο toyo ct-01, σε goodyear eagle f1).
Επειδη ομως συμβαινουν κατι υποπτες ασταθειες με το μπροστινο μου, θα γινει ενα "rebuild" στην αναρτηση, για να ξερω τι γινεται. Μαζι θα μπει το Χ-brace που εχω ηδη, και μπαρα θολων μπρος (μαλλον και πισω).
Επιπλεον, επειδη δεν μπορουμε να παραμελησουμε το εμανισιακο, δεν μου αρεσει το 40/15 χαμηλωμα. Γι'αυτο ισως μπει και αλλη αναρτηση για να χαμηλωσει το πισω μερος, πιο πολυ για θεμα εμφανισης, οχι επειδη δεν μ'αρεσει κατι στη συμπεριφορα.
Θα επανελθω λοιπον.