Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: Αγορά ε60 525 ή 530

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γνώμη μου είναι να μην φοβάσαι τα πολλά χλμ σε αυτά τα αυτοκίνητα. Αν ελεγχθεί καλά και είναι σωστά συντηρημένο, ακόμα και ένα μοντέλο του 04 ή του 05 μπορεί να βγει τεφαρίκι και ας έχει 100χ. χλμ. Η διαφορά της τιμής αγοράς θα είναι χαώδης σε σχέση με ένα μοντέλο του 08, μιλάμε γιά τα μισά λεφτά. Εκτός και αν σε νοιάζει πολύ η εμπορευσιμότητά του σε 2 χρόνια π.χ. οπότε πάω πάσο. Και εγώ και άλλα παιδιά δοκιμάσαμε πρόσφατα την τύχη μας με Ε60 5ετίας και δεν βγήκαμε χαμένοι. Με λίγα μαζεματάκια έγιναν καλύτερα από καινούργια.

Οπως είπε και ο Νίκος, μεγάλη προσοχή στον εξοπλισμό που αγοράζεις στα συγκεκριμένα λεφτά, διότι τα μπαξίματα στο Ε60 τσούζουν !

Αν δεν έχεις πρόβλημα τεκμηρίου, πάρε 530

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

liakos (21-11-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάρε το 530 με κλειστά τα μάτια.

Το συγκεκριμένο είναι πράγματι κουκλί. Τα km είναι ελάχιστα, αρκεί να είναι και γνήσια. Το ίδιο χρώμα εξωτερικά έχω κι εγώ (space gray), είναι ουδέτερο και κλασσικό για Ε60. Εντύπωση όμως μου κάνει πως έχει της Παναγιάς τα μάτια αλλά όχι αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω αερόσακκους ή ηλιοροφή.

Επειδή βλέπω πως έχει και active steering, κάνε ένα test drive. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου και απέρριψα με μαύρη καρδιά ένα 525-αστέρι με αυτό το τιμόνι.

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

liakos (21-11-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε το 530 με κλειστά τα μάτια.

Το συγκεκριμένο είναι πράγματι κουκλί. Τα km είναι ελάχιστα, αρκεί να είναι και γνήσια. Το ίδιο χρώμα εξωτερικά έχω κι εγώ (space gray), είναι ουδέτερο και κλασσικό για Ε60. Εντύπωση όμως μου κάνει πως έχει της Παναγιάς τα μάτια αλλά όχι αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω αερόσακκους ή ηλιοροφή.

Επειδή βλέπω πως έχει και active steering, κάνε ένα test drive. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου και απέρριψα με μαύρη καρδιά ένα 525-αστέρι με αυτό το τιμόνι.
    Καλά που τα είδες ρε θηρίο τώρα τα πρόσεξα και εγώ. Και να φανταστώ αυτά είναι ακριβά να μπούνε τώρα. Είναι δυνατόν να μπούνε οι πίσω αερόσακοι τώρα?

Τέλος πάντων θα δούμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP