Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Ερωτηση για Ρουλεμαν & Μουαγιε Hyundai

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχήν γιά τεχικές ερωτήσεις είναι καλύτερα να αλλάξεις ενότητα ώστε να φαίνεται το θέμα στους υπόλοιπους χρήστες και να πάρεις απαντήσεις.

Τα ρουλεμάν των τροχών μην τα αφήσεις γιατί σε ταξίδι με ταχύτητα και φορτωμένος παίζει να σου κάνουν λαχτάρα και να μείνεις στο δρόμο, Στα Ε36 π.χ. δεν κοστίζουν πάνω από 50ε το καθένα.

Το μουαγιέ σου πίσω γιατί θέλει αλλαγή ? Εχεις χτυπήσει πουθενά ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν γιά τεχικές ερωτήσεις είναι καλύτερα να αλλάξεις ενότητα ώστε να φαίνεται το θέμα στους υπόλοιπους χρήστες και να πάρεις απαντήσεις.
    αααα, λαθος μου που δεν το σκεφτηκα... αν θελουν οι υπευθυνοι μπορουν να το μετακινησουν στο καταλληλο μερος... (!)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ρουλεμάν των τροχών μην τα αφήσεις γιατί σε ταξίδι με ταχύτητα και φορτωμένος παίζει να σου κάνουν λαχτάρα και να μείνεις στο δρόμο, Στα Ε36 π.χ. δεν κοστίζουν πάνω από 50ε το καθένα.

Το μουαγιέ σου πίσω γιατί θέλει αλλαγή ? Εχεις χτυπήσει πουθενά ?
    Ερωτηση: το μουαγιε ειναι το αντιστοιχο ρουλεμαν των μπροστινων τροχων? ή καποιο αλλο σημειο?

1) Οπως κ να'χει θα παω για αλλαγη λοιπον πριν το ταξιδι.

2) Το να μεινεις απλα στο δρομο οκ, τρωγεται.. το να κολλησει τιποτα ξαφνικα κ να χασεις τον ελεγχο ειναι που φοβαμαι.. παιζει κατι τετοιο?

3) Τωρα για το μουαγιε που λες, μονο σε καμια λακουβα αν εχει πεσει καποια φορα το αμαξι. (απ'τον πατερα μου γιατι εγω προσεχω λιγο)
    Συν ομως οτι ολα αυτα τα χρονια του εχω κανει ανυπολογιστο αριθμο χειροφρενων και γενικα εχει φαει τρελο μπασιμο για μπροστοκινητο...
    Και μεχρι τωρα δεν εχει (χρειαστει να) αλλαχτει τιποτα απολυτως περα απο φρενα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 21-11-10 στις 12:10

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP