Εγω παντως θα περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα για να κρινω
εξαλου εκει στην Μ// δεν μας εχουν απογοητευσει ποτε μεχρι τωρα.
Εγω παντως θα περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα για να κρινω
εξαλου εκει στην Μ// δεν μας εχουν απογοητευσει ποτε μεχρι τωρα.
προφανως το csl του αλεξανδρου ειναι λιγο βελτιωμενο...![]()
Εμενα πάντως θα μου άρεσε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να έβλεπα ενα Μ3
με τον όγκο του Ε46 ίσως και λίγο πιο μαζεμένο
στα ίδια κιλά με το 46 τουλάχιστον ( μακάρι και λιιιιιγο πιο κάτω...μπορούν)
να έχει δυο τουρμπινάκια που να σπουλάρουν απο τις 1200 εως και τις 8500 στροφές ( υπάρχουν τέτοια πράγματα αρκεί να διαθέσεις γκαφρά)
Να έχει την ίδια απόκριση στο γκάζι ( πολυπετάλουδο είναι αυτό...απλά θα σπέρνει σε turbo απο το εργόστάσιο)
να έχει το ίδιο νευρόσπασμα με τον S54 και να έχει 450 αλογα με 50 κιλά ροπής
απλά με την κατανομή και το πάτημα που έχουν τα ρημάδια τα Μ ( με φυσικά εξέλιξη στο πλαίσιο και την ακαμψία ) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ !!!!!
είναι υπαρκτά τα αποτελέσματα της τουρμπίνας ( της σωστής δουλειάς με βάση την λεπτομέρεια και όχι την ηλίθια υπερβολή ) στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, και σιγά σιγά και στην ευρώπη, με απόλυτη δικαίωση στα πιστάκια μέσα ( κ όχι μόνο σε κοντροκαταστάσεις..) που τρίβουν τα μάτια τους πολλές κατασκευές.....
απλά θα ήθελα την κεφαλή που έχουν τα ατμο μοτεράκια τώρα( S54 S65 ) να υπάρχει και στα διτούρμπινο....
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
Το ολο θεμα απλα αρχιζει να γινεται αστειο...
Η bmw δηλωνε οτι η πραγματικη δυναμη δεν συμπιεζεται και τηρουσε κατα γραμμα το αμερικανικό ρητο there is no replacement for cubic inches...
H audi στηριζε φανατικα τουρμπο...
Τωρα η bmw ετοιμαζεται να φορεσει παντου το μαγικο σαλιγκαρι ενω ο αντιπαλος κανει ξεκαθερισμα στο στολο του. Τουρμπιζει τα λιγα κυβικα και βγαζει καθαρα τη δυναμη στα μεγαλα μοτερ γυριζοντας τα καπου εκει στις 8 χιλιαδες στροφες...
Κατι μου λεει οτι το μελλον θα ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον! Ηρθε η ωρα να παρουμε ποπ κορν και να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει!![]()
![]()
Θυμαμαι καλα η οχι;
τα δυο ντιβιζιονς ///Μ και RS καποια στιγμη δεν εκαναν καποια αλλαξοκωλια με εναν αρχιμηχανικο;
Η της πενβε πηγε στην Αουντι η το αναποδο;
οχι, απο την amg πηγε στην Μ...
alexk (21-11-10)
Οριστε.
Μολυνθηκε το γονιδιο.
Αυτος φταιει.
Στο φουρνο ολοταχως.