Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 166

Θέμα: Το επομενο Μ3 V6 ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδες ας μην γινομαστε υπερβολικοι. Και τα 135/335 διτουρμπινα ειναι αλλα δεν ειδα κανενα να ειναι οπως το περιγραφετε. Ισα-ισα που καποιοι βελτιωτικοι οικοι (vishnu) εχουν καταφερει να εχουν ολα οσα περιγραφετε μεσω της OBDII, σε ενδειξεις στο εργοστασιακο ταμπλο του αυτοκινητου.
    Η εξελιξη αλλα και το marketing/επιταγες των καιρων, οδηγουν στην υπερτροφοδοτηση. Ακομη και οι Αμερικανοι που ελεγαν there is no placement for displacement αναθεωρησαν και τωρα φτιαχνουν μικροτερα σε κυβισμο μοτερ με υπερτροφοδοτηση (βλεπε corvette απο Z06 7.0 lt σε ΖR1 6.2 lt supercharged)
    Δεν ειδα κανενα ιδιοκτητη Porche turbo να ειναι οπως τον περιγραφετε παραπανω. Ουτε κανεναν απο αυτους να παραπονιεται για την ελλειψη αποκρισης και αισθησης σε σχεση με την αντιστοιχη ατμοσφαιρικη του εκδοση (βλ. carrera).
    Αντιθετα εχω δει αρκετους ιδιοκτητες με Rallye να ειναι οπως ακριβως τους περιγραφετε. Και δεν εχουν turbo, ατμοσφαιρα εχουν
    Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Καταλαβαινω την προτιμηση μερικων σε ατμοσφαιρικους κινητηρες αλλα μεχρι εκει. Για μενα η εξελιξη ειναι στα υπερτοφοδοτουμενα συνολα για τους λογους που εχουν ηδη προαναφερθει εδω μεσα.
    Δε θελω να καννιβαλισουμε το θρεντ με οφ τοπικ Δημητρη, ειμαι και εκτος πιατσας γυρω στα δυο χρονια, αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι ειδικα στα 996 και 997 turbo συναντας απιστευτη καγκουρια μιλωντας κυριως γι' αυτους που ασχολουνται με κοντρες αποκλειστικα (με αρκετες εξαιρεσεις βεβαια).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 19-11-10 στις 14:02

2. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (19-11-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θελω να καννιβαλισουμε το θρεντ με οφ τοπικ Δημητρη, ειμαι και εκτος πιατσας γυρω στα δυο χρονια, αλλα επετρεψε μου να σου πω οτι ειδικα στα 996 και 997 turbo συναντας απιστευτη καγκουρια μιλωντας κυριως γι' αυτους που ασχολουνται με κοντρες αποκλειστικα (με αρκετες εξαιρεσεις βεβαια).
    Ναι, υπαρχουν παραδειγματα καγκουριας στα Porsche. Ειναι ομως σιγουρα πολυ λιγοτερα απο τα δειγματα καγκουριας στην σειρα ///Μ. Και μαλιστα απο πολυ παλια, απο την εποχη του M look με το αυτοκολητακι πισω. Δεν ειδα κανεναν ομως να το σχολιασει αυτο...
    Σιγουρα και καποιοι ιδιοκτητες ασχολουνται και με κοντρες. Οπως και στα Μ αλλωστε..(που και εδω πιστευω οτι ειναι παλι πολλοι περισσοτεροι).
    Νικο μου εδω περα εκφραζουμε τις αποψεις μας που πολλες φορες ειναι διαφορετικες. Αλλα οι προτιμησεις μας σε κατι (βλ. ατμοσφαιρικη εξελιξη) θα πρεπει να μην επηρεαζουν την αντικειμενικοτητα των πραγματων με υπερβολες (πραγμα που νομιζω οτι εγινε με τους χαρακτηρισμους για οσους ειναι υποστηρικτες της υπερτροφοδοτησης για την σειρα Μ).
    Συμμεριζομαι βεβαια την αποψη σου και ειναι σεβαστη οπως ολων των αλλων εδω περα...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, υπαρχουν παραδειγματα καγκουριας στα Porsche. Ειναι ομως σιγουρα πολυ λιγοτερα απο τα δειγματα καγκουριας στην σειρα ///Μ. Και μαλιστα απο πολυ παλια, απο την εποχη του M look με το αυτοκολητακι πισω. Δεν ειδα κανεναν ομως να το σχολιασει αυτο...
    Σιγουρα και καποιοι ιδιοκτητες ασχολουνται και με κοντρες. Οπως και στα Μ αλλωστε..(που και εδω πιστευω οτι ειναι παλι πολλοι περισσοτεροι).
    Νικο μου εδω περα εκφραζουμε τις αποψεις μας που πολλες φορες ειναι διαφορετικες. Αλλα οι προτιμησεις μας σε κατι (βλ. ατμοσφαιρικη εξελιξη) θα πρεπει να μην επηρεαζουν την αντικειμενικοτητα των πραγματων με υπερβολες (πραγμα που νομιζω οτι εγινε με τους χαρακτηρισμους για οσους ειναι υποστηρικτες της υπερτροφοδοτησης για την σειρα Μ).
    Συμμεριζομαι βεβαια την αποψη σου και ειναι σεβαστη οπως ολων των αλλων εδω περα...
    Εσυ σιγουρα βλεπεις τα πλεονεκτηματα απο πρωτο χερι οποτε εχεις δικιο και να το υποστηριζεις.
    Απλα η ενσταση εδω εχει να κανει με το οτι δε μιλαμε για νεο ατμοσφαιρικο μοντελο στο οποιο θα ειναι στη διακριτικη ευχερεια του ιδιοκτητη να το υπερτροφοδοτησει, αλλα κατευθειαν εργοστασιακη υπερτροφοδοτουμενη εκδοση σε μοντελο σειρας Μ.
    Και αυτο για παλιους υποστηρικτες και λατρεις της BMW ειναι καπως δυσκολο να το χωνεψουν.
    Τα αλλα που λεμε για οργανα και λαμπακια και "μπαμπα μην τρεχεις" εννοειτε οτι ειναι για πλακα και οχι για διακομοδηση του θεματος.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP