Ρε παίδες ανεξιθρησκία έχουμε - και εμείς στο εξωτερικό έχουμε ορθόδοξες εκκλησίες κ τηρούμε τα έθιμα μας Πάσχα κλπ.
Οι εικόνες που είδα εχθές να πετάνε αυγά σε ανθρώπους που προσεύχονταν είναι το λιγότερο τραγικές & ντροπιαστικές.
Ρε παίδες ανεξιθρησκία έχουμε - και εμείς στο εξωτερικό έχουμε ορθόδοξες εκκλησίες κ τηρούμε τα έθιμα μας Πάσχα κλπ.
Οι εικόνες που είδα εχθές να πετάνε αυγά σε ανθρώπους που προσεύχονταν είναι το λιγότερο τραγικές & ντροπιαστικές.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Φυσικά ! Και για να μη παρεξηγηθώ γιατί καμιά φορά κάνουμε και πλάκα και χιούμορ, δεν έχω απολύτως τπτ προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Υπήρξα και γω μετανάστης και δεν είχα αυτή τη μεταχείρηση.
Όπως είπε και κάποιος από αυτούς πολύ σωστά. "Αν είχα σπίτι, θα κοιμόμουν στο δρόμο ??"
Ας τους φτιάξουν λοιπόν ένα χώρο να πηγαίνουν γιατί αυτή η κατάσταση θεωρείται για ορισμένους προκλητική και εικόνες με αυγά και άλλες τέτοιες αηδίες είναι ντροπιαστικές.
Ptboul (18-11-10)
Παναγιώτη δεν με νοιάζει, ας πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να μη μας σπάνε τα π@π@ρι@ κάθε τόσο.. Εμείς βγάλαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες μας ...κι αυτοί το μόνο που έχουν να μας επιδείξουν είναι η θρησκεία τους... φανατισμός στο έπακρο μέσα στη χώρα ..που υποχωρεί μονίμως σε όλα τα θέματα... τόσα χρόνια τι έκαναν δηλαδή? μας ανεχόντουσαν....?
Ε, ας αγοράσουν χώρους τα προξενεία τους στα περίχωρα να χτίσουν τζαμιά να πηγαίνουν να προσεύχονται (να δουλέψει λίγο και η οικοδομή...)
Να δούμε και τι άλλο θα μας ζητήσουν μετά....![]()
E60_Arkadia (18-11-10), nikos-Mpacket (18-11-10), Ptboul (19-11-10), Vasilis (19-11-10)