Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ

Ψήφισαν
26. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • θα πάρουμε την δόση και δεν χρεωκοπούμε...όλα είναι ψέματα για να μας φοβήσουν

14 53,85%
  • μπορεί και να μην την πάρουμε και ώντος να χρεωκοπήσουμε...τα πράγματα είναι σοβαρα

12 46,15%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 167

Θέμα: ΔΟΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι σκληρο, αλλα μου τη δινει που στενος συγγενης μου με 0 προσοντα εχει προσληφθει στη ΔΕΗ , δουλευει συνολικά 3-4 ωρες την ημερα και εχει μεγαλυτερο μισθο, θα παιρνει μεγαλύτερη συνταξη και μεγαλύτερο εφαπαξ απο οτι εγω ως τελειόφοιτος της ΣΜΑ και με 2 Masters.

Και η γυναικα του (επισης μηδενικών προσόντων) αμεσως μολις συγκεκριμενο κομμα ηταν στην εξουσια από το σουπερ μαρκετ που δουλευε προσληφθηκε στο δημοσιο.

Ξερετε ποσοι τετοιοι ειναι αναμεσα μας?

Προσληψεις σε διαφορες θεσεις του δημοσιου, χωρις εξετασεις, μονο και μονο το κομματικό προσόν?

Θελουν ή δεν θέλουν απόλυση? Γιατι πρεπει να τους ταίζω εγω και να τρωνε και να πινουν εις υγειαν του κοροιδου?

Τεσπα, αντε βρες ακρη τωρα πια...
    Κώστα μου έχω κολλητό φίλο που είναι εκεί και τα ξέρω πολύ καλά... πήρε άτοκο δάνειο για αγορά σπιτιού, έχει βάλει θερμοσυσσωρευτές γιατί έχει 50+% έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα, έχει τρελά, ασύλληπτα επιδόματα... μέχρι και για τα σχολεία των παιδιών, δουλεύει 4-5 ώρες τη μέρα, κάποιες μέρες δεν δουλεύει καθόλου, έχει προσλάβει νταντά για τα παιδιά ...και διάφορα άλλα εξωπραγματικά... αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε την ίδια μόρφωση... όχι τίποτα εξαιρετικό, μια τεχνική σχολή τύπου Σιβιτανίδειου (Τ.Ε.Ε.)

Η γυναίκα του επίσης ΔΥ .. κομματικές προσλήψεις φυσικά (από τα τέλη της 10ετιας του 80)

Έχουν πάρει και οι δύο αύξηση μισθού 40% από το 2003 ως σήμερα, αντιστάθμισαν στο ακέραιο την ακρίβεια από την έλευση του Ευρώ ως τα σήμερα, εις βάρος όμως του ιδιωτικού τομέα και του μικροεπαγγελματία που αφέθηκαν στην τύχη τους ...και του τα λέω και τα παραδέχεται!!!!!

να μην επεκταθώ και στις άλλες δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει επαγγελματικά (χωρίς να φαίνεται πουθενά) ...και γίνω πολύ κακός......................................

2. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

beliris (17-11-10), joseph (17-11-10), Monsta (17-11-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP