Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: [E46 M3] Πιέσεις Ελαστικών σε 19" και Λυχνία Καντράν!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

παρολο που δεν εχω Μ3,εχω 28ρι, μπορω να πω οτι με τις πιεσεις που δινει η μαμα,το αυτοκινητο γινεται αρκετα αποτομο,σκληρο...μη σταθερο θα ελεγα.
    μεχρι προτεινος που ειχα τις πιεσεις απο το τετρακυλινδρο,το αμαξι ηταν βουτυρο πανω σε ζεστο ψωμι...
    μηπως τελικα οι πιεσεις (και εννοω,ενα δυο bar πανω κατω,παιζουν το ρολο του "προσαρμογεα οδηγησης"?να προσαρμοζονται στο οδηγικο στυλ του καθε οδηγου?
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παρολο που δεν εχω Μ3,εχω 28ρι, μπορω να πω οτι με τις πιεσεις που δινει η μαμα,το αυτοκινητο γινεται αρκετα αποτομο,σκληρο...μη σταθερο θα ελεγα.
    μεχρι προτεινος που ειχα τις πιεσεις απο το τετρακυλινδρο,το αμαξι ηταν βουτυρο πανω σε ζεστο ψωμι...
    μηπως τελικα οι πιεσεις (και εννοω,ενα δυο bar πανω κατω,παιζουν το ρολο του "προσαρμογεα οδηγησης"?να προσαρμοζονται στο οδηγικο στυλ του καθε οδηγου?
    Παίζει ρόλο και σε τι δρόμους οδηγείς Γιώργο. Εγώ, π.χ. σε ότι αυτοκίνητο κι αν έχω, ότι λάστιχα και αν φοράω, γιά μέσα στην Αθήνα κατεβάζω λίγο τις πιέσεις γιά καλύτερη άνεση (από 32 τα πάω 28-29). Οταν είμαι γιά ταξίδι τα ανεβάζω 32-34, ότι λέει το αυτοκόλητο του αυτοκινήτου. Τα rft τα είχα στο 26 γιά να υποφέρονται ... Νομίζω είμαστε off-topic όμως ...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP