Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Γιατί όχι και τα 2 (με έμφαση βέβαια στο δεύτερο, τουλάχιστον σε εργοστασιακή μορφή)?
Πάντως το gtr πχ είναι αχτύπητο τόσο σε πίστα όσο και στο δρόμο (στις ευθείες για την ακρίβεια).
Άλλωστε, το αν θα έχει τούρμπο ένα αυτοκίνητο δε σημαίνει πως ξαφνικά έγινε μόνο για κόντρες.
Μπορεί και πάλι να είναι προορισμένο για πίστα.
Όλα είναι θέμα επιλογών της κάθε εταιρείας και σε ποιο κοινό θέλει να απευθύνεται το εκάστοτε μοντέλο.
Η ύπαρξη τουμπίνας ή όχι δε νομίζω πως είναι καθοριστική για τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου.

Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
με κάτι τέτοιο τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα μείνει αναλλοίωτο???
///Μ με σκάστρες και μιλάμε για ακόμα ρε παιδια???
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ πιστεύω πως θα αλλάξει ο χαρακτήρας των bmw.
Ήδη με τα άπειρα suv και την "εξημέρωση" αυτοκινήτων όπως η Ζ4 έχει αρχίσει να φαίνεται η στροφή της εταιρείας.
Αυτό που λέω είναι πως γι'αυτό δεν είναι υπεύθυνοι οι τουρμποκινητήρες (με αρκετούς κυλίνδρους και κυβισμό αφού μιλάμε για Μ), τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό, αλλά η συνολικότερη στροφή στο στήσιμο των αυτοκινήτων, στο ρόλο των ηλεκτρονικών κλπ.
Προσωπικά άλλωστε δε μπορώ να βρω κάτι μη motorsport σε έναν κινητήρα με 8 κυλίνδρους, 4400 κυβικά και 70 κιλά ροπή (εκτός ίσως από το στροφάρισμα).
Αντίθετα, πιστεύω πως θα μπορούσε να κινήσει άψογα ένα καλοστημένο αυτοκίνητο όπως πχ την υπάρχουσα Μ3, χωρίς να της στερήσει καθόλου απόλαυση.
Με την τόσο μεγάλη δύναμη μάλιστα, μπορεί και να συνέβαινε το αντίθετο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong