Εγω παλι εχω:
α, ξεχασα δεν εχω ρεζερβα![]()
Εγω παλι εχω:
α, ξεχασα δεν εχω ρεζερβα![]()
Αν και λαστιχας εχω παθει μια φορα λαστιχο . . .
Δεν χοραγε η ρεζερβα ειχα το 330 και δεν αλλαξα ρεζερβα (η συγουρια). . .
Τελικα ηρθε ο αδερφος μου με μια 19αρα και ολα οκ . . .
Αλλα δεν ειναι τιποτα ουτε 5 λεπτα υποθεση το κανω μονος μου . . .
τι εγινε ρε Μπιλη παλευες με καμια πολικη αρκουδα εκει στα χιονια?
Αλλαγη ελαστικου στο φτερο...
Σιγα μη φωναξω οδικη...και να πιασει ο τυπακος το αυτοκινητο ΜΟΥ???
Για αυτον τον λογο λοιπον....
Στο πορτ μπαγκαζ υπαρχουν
1) Πτυσωμενη μανελα για τα μπουλωνια
2) Γαντια μιας χρησης (κανα δυο ζευγαρια)
3) Δυο μπαριτσες χημικο φως για καμια σκοτεινη αλλαγη
4) Υγρα μαντηλακια για τυχον λερωματα περαν των γαντιων.
5) Εφεδρικες λαμπες για ολα τα φαναρια
Πολυ βασικη προυποθεση ομως για να αποδοσουν ολα τα παραπανω ειναι να ειναι φουσκωμενη η ρεζερβα!!!!!!!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
γυρνωντας απο μια φαγωκρασοκατανυξη,εγω ο κολλητος μου και η πλεον γυναικα του,και ενω εριχνε καρεκλες απο τη βροχη,τα παιδια με πηγαιναν ωστε να παρω το αμαξι μου απο εκει που το ειχα αφησει....
ελα ομως που η ξανθια πιστευε οτι μπορει να περασει καθετα το κρασπεδο και να να ανεβει στο πεζοδρομιο,ωσε να με προστατευσει απο τη βροχη ανοιγοντας την πορτα...
το αποτελεσμα το καταλαβαινεται....μπαμ ακουστηκε...
αφου ακουσε τα καντηλια της απο τον κολλητο,στην ερωτηση αν εχει ρεζερβα(ηταν το δικο της αυτοκινητο),με πολυ ναζιαρικο τονο απαντησε τι ειναι η ρεζερβα?
οταν της εξηγησαμε.ειπε οτι ποτε δεν ειχε δει κατι τετοιο......
επειδη και οπατερας μου εχει ibiza, πηραμε το δικο μου,πηγαμε τη ξανθουλα σπιτι,πηγαμε απο το πατρικο μου,πηραμε τη ρεζερβα με τα συμπραγκαλα,γυρισαμε εκει που ημασταν (μεχρι τωρα ειμαστε γυρω στα 100 και πλεον χιλιομετρα...) και αλλαξαμε το λαστιχο μεσα σε 10 λεπτα ελλεω βροχης παντα....μετα πηγαμε σε ενα βουλκανιζατερ ωστε να διορθωσει το λαστιχο και να μου δωσει πισω τη ρεζερβα......
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Ειναι παρα πολυ καλη γυμναστικη. Περυσι μετα απο ενα track day αλλαξα 18αρες με 19αρες σπιτι μου με το γρυλο απο το Χ3. Επειδη εχω μια υπολογιστικη διαστροφη ζυγίστηκα αμεσως πριν και αμέρως μετα. Η διαφορά ήταν 1 κιλο.
To χεις και συ βλεπω το "θεματακι" σου....
Για παμε...για παμε https://www.bmwfans.gr/forum/group.php?groupid=39
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Κι όμως είναι συνονόματε!
Περίπτωση 1η: Με το ΤΤ, όπου φορούσα τα Brembo (δίσκοι-δαγκάνες κομπλέ) από 911 Turbo 4 (993).
Περίπτωση 2η: Με το ΤΤ πάλι, με bbk και αποστάτες H&R 12 mm.
Περίπτωση 3η: Με το Pajero του πατέρα μου.
Περίπτωση 4η: Με το GTI που είχα μέχρι πρότινως.
Περίπτωση 5η: Αυτή είναι και η καλύτερη... Η Carrera 4 έχει το ρεζερβουάρ όρθιο μπροστά από το παρμπρίζ, γιατί στο μπροστινό πάτωμα τον χώρο χαμηλά τον πιάνει το διαφορικό. Η ρεζέρβα είναι ξεφούσκωτη αλλά τουλάχιστον η Porsche έχει υπολογίσει τρόμπα για να τη φουσκώσεις. Σκάει λοιπόν το πίσω λάστιχο από πρόκα, σταματάμε με τον αδερφό μου, βγάζουμε τη ρεζέρβα ανάγκης, τη φουσκώνουμε, βγάζουμε το μπροστά λάστιχο, βάζουμε τη ρεζέρβα ανάγκης εκεί, βγάζουμε το πίσω λάστιχο, βάζουμε το μπροστινό στη θέση του πίσω και πάπαλα. Όλη αυτή η σκάντζα έγινε γιατί δε μπορείς να κυκλοφορείς ένα αυτοκίνητο 343 ίππων με ένα πίσω λάστιχο 285 από τη μια και μια ρεζέρβα ανάγκης απ' την άλλη. 1,5 ώρα λοιπόν αργότερα ήταν όλα έτοιμα με μια μικρή λεπτομέρεια: Δεν είχαμε που να βάλουμε μια 18'' ζάντα φάρδους 10J με λάστιχο 285/35/18, σε ένα αυτοκίνητο που πίσω έχει τον κινητήρα και μπροστά το ρεζερβουάρ, ένα εργοστασιακό sub με το επίσης εργοστασιακό CD-changer και λίγο χώρο για ένα σακ-βουαγιάζ. Πριν πεταχτεί κάποιος και πει για πίσω θέσεις, θυμηθείτε πως ανάμεσα στα υποτυπώδη πίσω καθίσματα έχει το σασμάν (και συνεπώς ένα τούνελ ΝΑ), ενώ το πίσω παρμπριζ είναι τόσο χαμηλό που ούτε σε ύψος χωρούσε το ζαντολάστιχο.
Αυτά έτσι, για να γίνεται κουβέντα.
P.S. Εκείνη τη στιγμή βέβαια δε μας έκοψε να φουσκώναμε τη γαμημένη τη ρόδα με την τρόμπα της Porsche και να φτάναμε στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ. Αλλά όποιος δεν έχει μυαλό, έχει μπράτσα. Ή μάλλον, Porsche.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 11-11-10 στις 19:04