Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 41

Θέμα: αγορα δισκοφρενων

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    και γω ετσι το σκεφτομαι οτι πιο πολυ 'ματι'' θα εχει παρα αποτελεσμα στο φρεναρισμα!!! τουλαχιστον για το δικο μου αμαξι και την χρηση που του κανω!!!!! για τους brembo τι γνωμη εχετε και για τους zimmermann?
    Φίλε μου, για το δικό μου Ε46 318 Μ43ΤU 1.9(Ιουλ 2001) βρήκα στο ebay.de πλήρες σετ (δισκόφρενα μπροστά και πίσω-τακάκια-αισθητήρες φρένων) με 110 ευρώ και τα τοποθέτησα εγώ ο ίδιος,πολύ εύκολα!
    Δεν είναι εποχή για έξοδα!!!Έχεις και την ικανοποίηση οτι το έφτιαξες μόνος σου!!!

2. The Following User Says Thank You to beliris For This Useful Post:

BILL007 (09-11-10)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπορείς να μας δώσεις το λινκ ή τον πωλητή? Η τιμή ακούγεται πραγματικά super!

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, για το δικό μου Ε46 318 Μ43ΤU 1.9(Ιουλ 2001) βρήκα στο ebay.de πλήρες σετ (δισκόφρενα μπροστά και πίσω-τακάκια-αισθητήρες φρένων) με 110 ευρώ και τα τοποθέτησα εγώ ο ίδιος,πολύ εύκολα!
    Δεν είναι εποχή για έξοδα!!!Έχεις και την ικανοποίηση οτι το έφτιαξες μόνος σου!!!
    Η τιμη ειναι super...

Τί εταιρεια-μαρκα ομως ειναι..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να μας δώσεις το λινκ ή τον πωλητή? Η τιμή ακούγεται πραγματικά super!

Τους αγόρασα πριν 6 μήνες και δεν βγαίνουν οι λεπτομέρειες στο λογαριασμό μου στο ebay,αν κάνεις αναζήτηση (BMW E46 Bremsen) στο ebay.de βγάζει πάρα πολλές αγγελίες σε τιμές μέχρι 110-150 ευρώ!
    Για μάρκα δεν θυμάμαι,είναι Γερμανικής κατασκευής και έχουν έγκριση TUV,επίσης πλήρωσα 30 Ευρώ μεταφορικά!
    Στο You Tube επίσης έχει λεπτομερή videos με οδηγίες τοποθέτησης φρένων για Ε46!
    Η συμπεριφορά τους είναι άψογη και πέρασα ΚΤΕΟ πριν δύο μήνες με άριστα αποτελέσματα!
    Κυριολεκτικά ανανεώθηκε το αυτοκίνητο και έφυγε η σκουριασμένη όψη των παλιών δίσκων που φαίνονταν άσχημα μέσα απότις ακτίνες των ζαντών!!!

6. The Following User Says Thank You to beliris For This Useful Post:

BILL007 (10-11-10)

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

(Συνέχεια)Θα αγοράσω δισκόφρενα-τακάκια και για την Ζ3 2.0 μου από το ebay.de,από ότι βλέπω στο BMWfans.info είναι ίδια με της Ε46 318!

Rides
    1

Προεπιλογή

Τους αγόρασα πριν 6 μήνες και δεν βγαίνουν οι λεπτομέρειες στο λογαριασμό μου στο ebay,αν κάνεις αναζήτηση (BMW E46 Bremsen) στο ebay.de βγάζει πάρα πολλές αγγελίες σε τιμές μέχρι 110-150 ευρώ!
    Για μάρκα δεν θυμάμαι,είναι Γερμανικής κατασκευής και έχουν έγκριση TUV,επίσης πλήρωσα 30 Ευρώ μεταφορικά!
    Στο You Tube επίσης έχει λεπτομερή videos με οδηγίες τοποθέτησης φρένων για Ε46!
    Η συμπεριφορά τους είναι άψογη και πέρασα ΚΤΕΟ πριν δύο μήνες με άριστα αποτελέσματα!
    Κυριολεκτικά ανανεώθηκε το αυτοκίνητο και έφυγε η σκουριασμένη όψη των παλιών δίσκων που φαίνονταν άσχημα μέσα απότις ακτίνες των ζαντών!!!
    αν πας στον λογαριασμο σου στο ebay και πατησεις να δεις τα feedback που σου εχουν στειλει θα βρεις τον πωλητη!!να θελεις μπες στον κοπο και βρες τον!!!

9. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (10-11-10)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανο βαλε αυτους που φοραω εγω....ειναι οι καλυτεροι

Rides
    1

Προεπιλογή

τι φορας Κωστα?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχα Brembo re δε τους θυμασαι ?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν πας στον λογαριασμο σου στο ebay και πατησεις να δεις τα feedback που σου εχουν στειλει θα βρεις τον πωλητη!!να θελεις μπες στον κοπο και βρες τον!!!
    Αν δεν σου κάνει κόπο φίλε δες μια πως λέγεται ο πωλητής όπως σου είπε το παιδί

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP