spar@ (15-11-10)
αρα πρεπει να το λυσω οσο ποιο γρηγορα γινεται το προβλημα........![]()
Ψαλιδι, ευθυγραμμιση, κρεμαγιερα, βαση κινητηρα.....
εγω πιστευω οτι ειναι και στις 2 περιπτωσεις απο λαστιχα!!ειτε καποιο λαστιχο εχει πεταξει καποιο ''βιζουνι-καρουμπαλο'' ειτε ειναι κακοφαγωμενα!!! και εφοσων ειναι σε αυτα τα χλμ το πιθανοτερο ειναι απο μπροστινο λαστιχο!!!!! τωρα στην πρωτη περιπτωση ισως να φταιει και καμια δισκοπλακα!!οι δισκοπλακες περα απ το οτι μπαινουν στον τορνο για να ισιωσουν μετα θελουν ζυγοσταθμιση για να ειναι σωστες αλλιως εχεις παλι τρεμουλο!!!!!
Αν είναι βάση κινητήρα (κυρίως) ή ψαλίδια, θα εμφανιζόταν μόνο στα χιλιόμετρα αυτά το τρέμουλο? Όχι λίγο πολύ ανεξαρτήτως ταχύτητας?
Δε γνωρίζω, για να μάθω ρωτάω γιατί στην opel είπαν να κάνω ζυγοστάθμιση και να ξαναπάω. Έκανα ζυγοστάθμιση και τα ίδια. Να δω από βδομάδα που θα ξαναπάω τι θα πουν, αν και το αμάξι θα το αφήσω εκεί μέχρι να βρουν τι φταίει.Τι σόι εγγύηση έχει?
Απλά θέλω να είμαι λιγάκι ενημερωμένος να μη μου λένε ό,τι να'ναι.
Πάντως καρούμπαλο δεν έχουν τα λάστιχα σίγουρα γιατί τα κοίταξα με το λαστιχά.
Ούτε δισκόφρενα είναι γιατί στο φρενάρισμα δεν τρέμει καθόλου.
Τι να πω...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Φιλε μου πολλα ενδεχομενα παιζουν στο τρεμουλο.Ενα απο αυτο μπορει να ειναι κ τα φθαρμενα-κομμενα συνεμπλοκ.Ευκολο να το διαπιστωσεις αν το πας στο συνεργειο κ το σηκωσουν στο γρυλο.Το τσεκαρει ο μηχανικος κ ειναι τοτε εχεις ενα μικρο κοστος επισκευης γυρω στα 120 ευρω συν την ευθηγραμμιση...Ριξε μια ματια...
λοιπον........επειδη με ειχε τρελανει αυτη η ιστορια.....
εκατσα και τα εψαξα ενα...ενα.......
το προβλημα στο δικο μου το δημιουργουσαν τα δαχτυλιδια
στις ζαντες.....εχαναν για χιλιοστο του χιλιοστου....και σε σχεση με το κακο οδοστρωμα που συναντουσα που και που......μου εβγαζε το προβλημα
ελπιζω να βοηθησω κανεναν!!![]()