Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
εκτος απο δικαιωμα του ειναι και προς τιμην του αν αυτο γινεται συνειδητα και οχι απο ωχαδερφισμο ή βαρεμαρα.
Εγω Γιαννη μου δεν ψηφιζω συνειδητα.
Ασχετως αν ειναι σωστο η λαθος,ειναι τουλαχιστον καλυτερο απο το να ψηφιζω αυτο που μου λεει η θεια μου.

Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Επίσης δε δέχομαι το πρωθυπουργό της χώρας μου (όποιος κι αν είναι αυτός) να κυκλοφορεί με .....Prius. Είναι τουλάχιστον γελοίο.
Εχει και ενα Saab 9000 του '96.....

Αρχικό μήνυμα απο
NickE60
Επ ...όχι και όλοι! Εγώ για την περιφέρεια ψήφισα ανταρσία Στάθη.. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ούτε το είχα ξανακούσει, απλά μου άρεσε το όνομα... Για το δήμο κάπου είδα τη λέξη οικολογία και διάλεξα αυτό το ψηφοδέλτιο, εκ των υστέρων έμαθα οτι ήταν συνδυασμός του συριζα.... χαλάλι τους... πιστεύω οι ψήφοι μου έπιασαν τόπο όσο καμία άλλη φορά...
Την επόμενη φορά θα ψηφίσω πάλι στο άσχετο, πάλι ότι μου γυαλίσει την τελευταία στιγμή...
γιατί να το κλείσουμε Στάθη? Είναι πολύ επίκαιρο το θέμα της 2ης δέσμης μέτρων των ξένων απέναντι στον Έλληνα. Όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει, όπως και γίνεται δηλαδή, δεν πιέστηκε κανένας να βγάλει τα εσώψυχα του, εξάλλου όποιος νομίζει πως βλέπει τα ίδια και τα ίδια ας αλλάξει θέμα. Δεν είναι κακό το επίπεδο και υπάρχει κατανόηση μεταξύ των συνομιλητών
Συμφωνω! Συμφωνω ομως παντα χωρις να θελω να χαλαστει κανενας
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)