Eνδέχεται και να είναι τα ελαστικά στραβά, οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.
Αν ήταν στραβά τα λάστιχα θα το έβλεπε ο λαστιχας . Αλλά και πάλι ζυγοσταθμιζονται. Κοίταξε τους δίσκους σου μήπως έχουν στραβώσει ... Στο φρενάρισμα τρέμει; Μήπως το αμάξι έχει χτυπήσει και έχει πρόβλημα κάποιο μουαγιε ;
Αν ήταν στραβά τα λάστιχα θα το έβλεπε ο λαστιχας . Αλλά και πάλι ζυγοσταθμιζονται. Κοίταξε τους δίσκους σου μήπως έχουν στραβώσει ... Στο φρενάρισμα τρέμει; Μήπως το αμάξι έχει χτυπήσει και έχει πρόβλημα κάποιο μουαγιε ;
δισκοπλακες τις πηρα προηγουμενη εβδομαδα απο τορνο αρα παει αυτο!!
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: **************** https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Αναλογα το ποσο καλη δουλεια σου εχει κανει.
Ηταν στραβες οι δισκοπλακες και τις πηγες για ισιωμα ?
Αληθεια οταν το πηγες για ζυγοσταθμιση δε σου ειπαν αν οι ζαντες και τα λαστιχα ειναι οκ ?
ναι ηταν γιατι το καταλαβαινα στο φρεναρισμα ηταν αρκετα η δεξια μπορω να πω...!μου ειπε ο τυπος οτι τα λαστιχα ηταν οκ(εγω δεν το πιστευω) τις ζαντεσ μου τιε παρεδωσε κομπλε ζυγοσταθμισμενες!
ναι ηταν γιατι το καταλαβαινα στο φρεναρισμα ηταν αρκετα η δεξια μπορω να πω...!μου ειπε ο τυπος οτι τα λαστιχα ηταν οκ(εγω δεν το πιστευω) τις ζαντεσ μου τιε παρεδωσε κομπλε ζυγοσταθμισμενες!
χωρις να θελω να σε απογοητευσω...το οτι στραβωσαν και τις πηρες ενα πασο ...μαλλον θα ξαναστραβωσουν, αν δεν ξαναστραβωσαν ηδη.