Ανεξάρτητα με το αν με ικανοποίησε η όχι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, είναι η πρώτη φορά που είδα με τέτοια κατανόηση την αντίδραση του κόσμου.
Κατανοώ λοιπόν την αντίδραση όσων απαξίωσαν την διαδικασία των εκλογών με την αποχή αλλά παράλληλα δεν μπορώ να αγνοήσω και την αγωνία όσων υπέκυψαν στο εκβιαστικό δίλλημα των πρόωρων εκλογών.
Δεν συμφωνώ με τις πιό πανω αντιδράσεις και το έχω ήδη δηλώσει, όμως μεγαλώνοντας προσπαθώ να είμαι λιγότερο απόλυτος στις αντίθετες απόψεις.
Αλλώστε τι νόημα έχει να κρίνω έναν συμπολίτη μου για την απόφασή του όταν
εκ των προτέρων γνωρίζω ότι όποιο εκλογικό αποτέλεσμα και αν ερχόταν στη συνέχεια θα ερμηνευόταν όπως βολεύει το κάθε κόμμα;;;
Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό, θέλω να πώ οτι αν είναι να σταματήσουμε να γράφουμε τέτοια θέματα, αυτό θα πρέπει να γίνει γιατί γράφουμε σε ένα φόρουμ αυτοκινήτου και όχι γιατί μας απογοήτευσε ( έστω για άλλη μια φορά) η λανθασμένη επιλογή των φίλων μας στις έκλογές.
Πρόσωπικά, επειδή δεν θέλω να αισθάνομαι μέρος της απογοήτευσης κανενός φίλου δεν θα ξανασυμμετάσχω σε θέμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Με εκτίμηση Αντώνης.![]()
Να ξεκαθαρίσω κι εγώ πως δεν κατακρίνω όσους απείχαν, άλλωστε στο παρατσακ πήρα την απόφαση να πάω κι εγώ, θα μπορούσα να μη συμμετάσχω στον οχετό για άλλη μια φορά, προτίμησα όμως να πάω για να κατεβάσω (ως μονάδα) τα ποσοστά αυτών που μας έφεραν σε αυτή την απελπιστική κατάσταση.. το έτερον ήμισυ πχ προτίμησε για πρώτη φορά να μην πάει... και οι απόψεις μας περί της πολιτικής είναι εκ διαμέτρου αντίθετες...