Τελικα δεν φοραει κανενας απο δαυτα!!!
Τι καπνο φουμαρουν δεν θα μαθουμε?!
Τελικα δεν φοραει κανενας απο δαυτα!!!
Τι καπνο φουμαρουν δεν θα μαθουμε?!
καλημερα φιλε joseph εγω τα φοραω τα εν λογω αμορτισερ με μαυρα eibach ελατηρια , κ μπορω να σου πω πως ειμαι φοβερα ικανοποιημενος ειναι αυτορυθμιζομενα κ πιστευω θα σε τρελανουν σε ανεση κ κρατημα .τρενο μπαινω κ δεν κουνιεται καν το αμαξι με τα οσα , βεβαια εκτοσ κ αν βρεις κανα ταφο (λακουβα) εκει κ για το αμαξωμα που εχεις κ εσυ κ εγω δεν κανει τπτ οτι κ να βαλεις .εγω τα κρινω απο την οδηγηση σε νορμαλ δρομο οχι φρεσκοπερασμενο μονο με ασφααλτο , σε τελειο δρομο παντω θα νομιζεις οτι πηγαινεισ πανω σε βελουδο... αυτα ειχα να πω .
joseph (08-11-10)
δεν το ρωτησα καν , Λ@λ@κι@ μου , γτ ττο πρωτο πραγμα ηταν να τα δοκιμασω , μιας κ με διαβεβαωσαν οτι δεν εχουν καμια σχεση με τα PSS μιας κ ειναι ενα κλικ πιο πανω ... νομιζω ομως πως επισκευαζονται , μπορουμε να ψαξουμε στο E46fanatics που τα φορανε κ περισσοτεροι εκει.
τα fsd ειναι ενα κλικ πανω απ τα pss και πολλα κλικ κατω στην τιμη???????
θα ειναι καλη περιπτωση αλλα ρε γμτ γιατι εμενα η koni δεν μου γεμιζει το ματι????τωρα θα μου πεις γιατι τα bilstein ειναι καλυτερα?πλεων εχουν χαλασει πολυ την ποιοτητα τους στα μικρα μοντελα,αλλα σε κουβεντα να βρισκομαστε βρε αδερφε!!!!
εμενα μου πηγε 1000 τα εβαλα οταν ειχαν πρωτοβγει ... αλλα δεν τα μετανιωσα μπορω να πω. τωρα ειναι σαφως πιο κατω η τιμη .